Prince of Persia: The Lost Crown -toimintaseikkailusta on julkaistu ilmainen demoversio

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft tuo suositun pelisarjan uusimman osan ensi viikolla usealle eri pelialustalle.

Kiehtovasta tasohyppelytoiminnasta, kuumottavista taisteluista ja mielikuvitusta kutkuttavista ympäristöistään tunnettu Prince of Persia -pelisarja tekee paluun lähelle juuriaan. The Lost Crown on sivuttain rullaavan tasohyppelyperinteen mukainen toimintaseikkailu, jossa toisiinsa yhdistyvät komeat, mutta taitoa vaativat loikat ja hurjapäisyyttä vaativat taistelut sekä monenlaiset ansat aarteet ja yllätykset. Peliä onkin syystä lokeroitu hyvin suosittuun metroidvania-pelityyliin.

Monelle eri pelilaitteelle julkaistava peli on yhtäältä kuiskaus mennyttä aikakautta kuin tämän päivän modernia ja sulavaa pelattavuutta. Kauniisti liikkuva animointi, sykähdyttävät väritehosteet ja ennen kaikkea ensiluokkainen ohjattavuus tekevät pelistä nautinnollisen kokemuksen. Tätä kaikkea siivittävät upea äänimaailma ja vaikuttava musiikki.

Peli on kuin silta kahden eri aikakauden välillä. Vaikka se toisaalta hakee innoitusta ja tunnelmaa menneiden vuosikymmenten tasoloikista ja omasta perimästään, samalla peli on tehty tämän päivän pelaajia ajatellen. Pelissä tämä näkyy yhdistelmänä haastavuutta ja hallittavuutta. Enää pelaajan ei tarvitse aloittaa peliä alusta kolmen epäonnistumisen jälkeen, kuten aikoinaan tämän pelityypin tapauksilla oli tapana.

Prince of Persia: The Lost Crown -toimintaseikkailusta on julkaistu ilmainen demoversio, jonka myötä pelaajat voivat itse sukeltaa suositun persialaisruhtinaan maailmaan ja kokea sen tarunhohtoiset seikkailut omakohtaisesti.

Prince of Persia: The Lost Crown julkaistaan 18. tammikuuta sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X-, Xbox One ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäksi peli on pelattavissa Ubisoft+-tilauksella. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lisätietoja: https://www.ubisoft.com/en-gb/game/prince-of-persia/the-lost-crown

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa