Rainbow Six Extraction -toimintapeli julkaistaan myös suosituissa tilauspalveluissa

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft julkaisee Rainbow Six Extraction -toimintapelin 20. tammikuuta perinteisten julkaisukanavien ohella sekä Xbox Game Pass- että PC Game Pass -tilauspalveluissa ja samalla Ubisoft+ -pelipalvelu laajenee Xbox-pelikonsoleille.

Ubisoft+ tarjoaa tilaajilleen yli sadan Ubisoft-pelin valikoiman, sisältäen myös uusimmat julkaisut, ladattavat lisäosat eli DLC-pelilaajennukset ja klassiset pelit vuosien varrelta. Lisäksi palveluun kuuluvat monenlaiset hahmojen kosmeettiset räätälöintivaihtoehdot, pelitehosteet ja pelien sisäiset etuudet. Ubisoft+ on tällä hetkellä saatavilla sekä pc-tietokoneille että Stadia-pelipalvelulle ja on pian tulossa Xbox-pelikonsoleille.

Tuomalla Rainbow Six Extraction -toimintapelin osaksi Ubisoftin omaa Ubisoft+ -palvelua sekä Xbox Game Pass- ja PC Game Pass -tilauspalveluita, yhä useampi pelaaja pääsee kokeilemaan pelin kiehtovaa ja intensiivistä moninpelikokemusta.

Rainbow Six Extraction asettaa pelaajan sotilastiimin jäsenen rooliin. Jokainen jäsenistä muodostaa sotilasyksikön, joka koostuu enimmillään kolmesta eri sotilasoperaattorista. Nämä ovat tuttuja Rainbow Six: Siege -hahmoja eri kansallisuuksista ja näistä jokaisella operaattorilla on omat taitonsa ja erikoisvarusteensa. Vastaansa tiimiläiset saavat salaperäiset Archæans-olennot, joiden 13 eri olomuotoa ovat arvaamattomia ja vaarallisia vastuksia. Jokaisella eri olentomuodolla on lisäksi omat vahvuutensa ja heikkoutensa, hyökkäystapansa ja erikoisuutensa. Erilaiset mutaatiot, olentopesäkkeet ja itiöt tuovat mukanaan oman kiehtovan vivahteensa. Sotilasoperaattorien asevalikoima koostuu peräti 65 eri aseesta, jonka lisäksi käytössä on kymmenen tuttua varustetta Siege-pelistä sekä 15 uudenlaista lisävarustetta vihollisuhan torjumiseen. Näitä taisteluita nähdään neljällä eri alueella ympäri Yhdysvaltoja 12 erilaisella pelikartalla. Ainutlaatuisen karttasuunnittelun myötä kentät ovat dynaamisia, jonka ansiosta yksikään pelikerta ei ole tismalleen samanlainen.

Rainbow Six Extraction julkaistaan sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 20. tammikuuta 2022. Peli tulee saataville myös Stadia- ja Ubisoft+ -tilauspalveluihin. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Rainbow Six Extraction -toimintapeli julkaistaan myös suosituissa tilauspalveluissa”

Vastaa