Rainbow Six Siege -verkkopelin kahdeksas pelivuosi alkaa ilmaisviikolla ja uudella operaattorilla

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft on käynnistänyt Rainbow Six Siegen kahdeksannen pelivuoden ensimmäisen kauden tuomalla peliin uuden operaattorin ja muita päivityksiä.

Operation Commanding Force -kausi käynnistää Rainbow Six Siegen kahdeksannen pelivuoden. Se tuo mukanaan Brava-nimisen hyökkääjän, jonka Kludge-drooni voi hakkeroida puolustajien elektroniset laitteet. Brava on kotoisin Brasiliasta ja liittyy hyökkääjiin osana Viperstrike-ryhmää. Hän käyttää PARA-308-rynnäkkökivääriä ja tehokasta CAMRS-tarkkuuskivääriä ensisijaisina vaihtoehtoina. Sivuaseina on käytössä USP40-pistooli ja Super Shorty -haulikko.

Joitakin drooneja käytetään partioimiseen, toisia voidaan käyttää tuhoamiseen, mutta Bravan Kludge-droonia käytetään hakkerointiin. Se pystyy hakkeroimaan vihollisen elektronisia laitteita kaukaa, jolloin onnistunut hakkerointi joko tuhoaa laitteet tai muuttaa ne omiksi aseiksi ja muiksi välineiksi.

Uuden pelivuoden ensimmäinen kausi tuo mukanaan myös uudelleen lataamiseen liittyvän päivityksen ja huijauksen eston, joka keskittyy hiirtä ja näppäimistöä käyttäviin konsolipelaajiin. Mukana on myös aloittelijahaasteita, jotka auttavat pelaajia oppimaan Siegen perusteet.

Uuden pelivuoden kunniaksi Rainbow Six Siege on pelattavissa ilmaiseksi viikon ajan 9.-16.3.2023. Lisätietoja ilmaispelaamisesta löytyy osoitteesta www.ubisoft.com/fi-fi/game/rainbow-six/siege/free-weekend.

Moninpelivetoisella Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -toimintapelillä on maailmanlaajuisesti yli 60 miljoonaa rekisteröitynyttä pelaajaa. Samalla pelin suosio elektronisen urheilun saralla on kasvanut kovaa vauhtia. Taktisen ja toimintapitoisen erikoisryhmätoiminnan ykkösnimi vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa. Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan. Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa. Yksinpelin lisäksi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Ubisoft

Ubisoft on ranskalainen videopelien kehittäjä- ja julkaisuyhtiö, joka on yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista peliyhtiöistä. Yhtiö perustettiin vuonna 1986 Ranskassa, ja nykyään sen pääkonttori sijaitsee Pariisissa.

Ubisoft tunnetaan erityisesti useista suosituista videopelisarjoistaan, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, Watch Dogs ja Tom Clancy’s Rainbow Six. Yhtiö kehittää ja julkaisee pelejä useille eri alustoille, kuten tietokoneille, konsoleille ja mobiililaitteille.

Ubisoftin pelit ovat tunnettuja niiden laadukkaasta grafiikasta, innovatiivisesta pelattavuudesta ja tarinankerronnasta. Yhtiö on voittanut useita palkintoja ja saanut tunnustusta peleistään, ja se on myös ollut mukana kehittämässä uusia teknologioita, kuten virtuaalitodellisuutta ja tekoälyä.

Ubisoftin lisäksi yhtiö omistaa useita muita peliyhtiöitä, kuten RedLynx, Blue Byte, ja Massive Entertainment. Yhtiöllä on myös oma elokuva- ja televisiotuotantoyhtiö, Ubisoft Motion Pictures, joka tuottaa elokuvia ja televisiosarjoja yhtiön peleihin perustuen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Ubisoft on merkittävä peliyhtiö, joka on tunnettu laadukkaista ja innovatiivisista videopeleistään. Yhtiö on ollut mukana kehittämässä uusia teknologioita ja se omistaa useita muita peliyhtiöitä.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


2 kommenttia artikkeliin ”Rainbow Six Siege -verkkopelin kahdeksas pelivuosi alkaa ilmaisviikolla ja uudella operaattorilla”

Vastaa