Raivokas taistelijalegenda liittyy tänään osaksi Street Fighter 6 -taistelupelin kaartia

PAN Vision Finlandin jakelema ja Capcomin julkaisema Street Fighter 6 vahvistuu uuden pelikauden myötä uusilla hahmoilla, joista ensimmäinen on nyt mukana.

Jo 23 taistelijaa kattava Street Fighter 6 -taistelupeli sai viimeisimmän vahvistuksen legendaarisesta M. Bisonista. Tämä ensimmäisen kerran Street Fighter II: Champion Edition -pelissä nähty lihaskimppu himoitsee entisten voimiensa saamisesta takaisin.

Päättäväisyytensä ansiosta M. Bison onkin kiehtova hahmolisäys jo entuudestaan vaikuttavassa kaartissa. Hänen liikesarjoissaan yhdistyvät tutut ja toisaalta myös uudenlaiset piirteet, mikä tekee pelaamisesta kiehtovaa. Erityisen psykovoimansa ja aggressiivisen tyylinsä ansiosta M. Bison on haastava vastustaja.

M. Bison on haalittavissa pelaajan omaan hahmovalikoimaan joko erikseen ostamalla pelin kaupasta tai osana toisen pelivuoden kausikortteja. Kausikortteja on saatavilla kahtena eri vaihtoehtona eli vain taistelijoihin keskittyvänä hahmokausikorttina ja kaiken lisäsisällön käsittävänä Ultimate-kausikorttina.

Myöhemmin toinen pelivuosi täydentyy kolmella muulla taistelijalla. Näitä ovat capoeirataituri Elena sekä suositut vierailijahahmot Terry Bogard ja Mai Shiranui. Fatal Fury -veteraani Terry Bogard liittyy mukaan taisteluun tulevan syksyn aikana tutussa, rennossa asussaan. Samaisen Fatal Fury -sarjan toinen konkari Mai Shiranui liittyy ruotuun alkutalvesta 2025. Edellisen kerran Street Fighter IV -pelissä nähty iloinen capoeirataistelija Elena täydentää valikoimaa keväällä 2025.

Ylistystä kerännyt ja pelaajien arvostusta nauttiva Street Fighter 6 on tämän hetken kuumin taistelupeli ja virtuaalisten turpakäräjien ykkösnyrkki. Sekä yksinpeliin että kiehtoviin moninpeliotteluihin taipuva pelikokonaisuus viehättää huippuunsa hiotulla ohjattavuudella ja upealla grafiikalla. Näiden sekä upean äänimaailman lisäksi peli loistaa vaikuttavalla taistelijakatraallaan. Pelin hahmoista löytyy ottelijaa moneen makuun ja pelityyliin. Tarinapelin lisäksi mukana on useita erilaisia haaste- ja ottelutiloja sekä runsaasti erilaisia sivutehtäviä.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä PlayStation 5-, PlayStation 4- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Pelin kotisivut: https://www.streetfighter.com/6/en-uk

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa