Recon Cloud yhdistää tuotemerkin tunnusomaisen pelipadin muotoilun ja ääniominaisuudet sekä langattoman vapauden mobiilipelaajille 

Johtava pelitarvikevalmistaja Turtle Beach Corporation on julkistanut Recon™ Cloud Hybrid Controller -ohjaimen ensimmäisenä mobiilipeliohjaimenaan ja uusimpana lisäyksenä tuotemerkin kasvavaan ja paljon kiitosta saaneeseen ohjainmallistoon. Designed for Xbox Recon Cloud Hybrid Controller on suunniteltu ja kehitetty saman tiimin toimesta, joka on toiminut Turtle Beachin palkittujen Recon Controller-, REACT-R Controller– ja VelocityOne Flight -tuotteiden takana, ja se on tarkoitettu yhteensopivilla Android-laitteilla, Xboxilla ja PC:llä pelaaville mobiilipelaajille. Siinä on massiivinen yli 30 tunnin akunkesto ja nopea, pelaa ja lataa -ominaisuus, joka mahdollistaa pelaamisen koko päivän liikkeellä ollessasi. Kun mobiilipelaajat palaavat kotiin ja yhdistävät Recon Cloud -ohjaimen Xbox Series X|S:ään, Xbox Oneen tai Windows-tietokoneeseen 10 metrin pituisella punotulla USB-kaapelilla, he saavat käyttöönsä joukon eksklusiivisia, peliä muuttavia Turtle Beachin ääniominaisuuksia, kuten Superhuman Hearing®, mukautetut ääniasetukset ja paljon muuta, mikä takaa täydellisen äänentoistoedun.

Recon Cloud -hybridiohjain on ennakkotilattavissa tänään osoitteesta www.turtlebeach.com ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä Suomessa 105,99 EUR OVH:lla, ja se julkaistaan 16. lokakuuta 2022.

”Konsoli- ja PC-peliohjainten ensimmäisen aallon reaktiot ovat olleet erittäin myönteisiä, ja nyt laajennamme edelleen toimintaamme näillä markkinoilla tarjotaksemme mobiilipelaajille samat tinkimättömät, palkitut ohjaimet”, sanoo Jürgen Stark, Turtle Beach Corporationin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja. ”Recon Cloud on ensimmäinen tänä vuonna lanseerattavista laajennetuista mobiiliohjaimistamme, ja lisää uusia iOS:lle ja muille konsoleille suunniteltuja tuotteita on tulossa pian.”

Recon Cloud -hybridiohjaimessa yhdistyvät molempien maailmojen parhaat puolet Xboxin ja PC:n mobiilipelaajille. Pelaajat voivat pelata pidempään ja täysin mukavasti Recon Cloudin ergonomisen muodon ja jäähdyttävien kahvojen ansiosta. Recon Cloudin säädettävä puhelinklipsi kiinnittyy turvallisesti kaikkiin yhteensopiviin Android-puhelimiin – lähes minkä tahansa kokoisiin puhelimiin, jopa kotelossaan – ohjaimen yläpuolelle, ja kun klipsi irrotetaan, se muuntuu pöytätelineeksi.

Se ei tietenkään olisi Turtle Beachin ohjain ilman tuotemerkin ainutlaatuisia sisäänrakennettuja ääniominaisuuksia. Kun Recon Cloud liitetään Xbox Series X|S:ään, Xbox Oneen ja Windows-tietokoneisiin langallisessa tilassa, lisäominaisuudet, kuten Superhuman Hearing, jolla kuulet vihollispelaajat ennen kuin he näkevät sinut, EQ Presets -asetukset äänen mukauttamiseksi, Game & Chat Balance -säätimet juuri oikean miksauksen löytämiseksi ja Mic Monitoring, jolla varmistetaan, ettei muille enää huudeta – astuvat kaikki peliin.

Recon Cloud Controller -ohjaimen ominaisuuksien täydellinen luettelo sisältää seuraavat ominaisuudet:

 • Suunniteltu Xboxille & pilvipelaamiseen: Varustettu irrotettavalla 3 metrin pituisella punotulla kaapelilla, jota voit käyttää langallisessa tilassa Xbox Series X|S:n, Xbox Onen ja Windows-tietokoneiden kanssa, tai kääntämällä tulokytkintä voit pelata langattomasti Android 8.0+ -laitteilla ja Windows-tietokoneilla.
 • Pitkäkestoinen langaton akku: Pelaa mobiilipelejä päiväkausia 30 tuntia kestävän ladattavan akun ansiosta, ja ohjain latautuu kokonaan vain 2,5 tunnissa.
 • Maksuton Xbox Game Pass Ultimate: Yhden kuukauden ilmainen Xbox Game Pass Ultimate -tilaus antaa pääsyn laajaan pelikirjastoon.
 • Rakennettu pilvipelaamiseen: Mene Xbox Game Pass -kirjastoa pidemmälle mobiililla ja pelaa ohjainta tukevia pelejä GeForce Now-, Stadia-, Steam Link- ja muissa palveluissa.
 • Responsiiviset ohjaintoiminnot: Pelaa luottavaisesti kuvioiduilla liipaisimilla ja painikkeilla, tarkalla 8-suuntaisella D-padilla ja sulavalla peukalo-ohjaimella.
 • Ergonomiset jäähdytyskahvat: Mikrojäähdytyskanavat ja mukava muoto pitävät kädet viileinä sekä kuivina ja vähentävät väsymystä pitkissä pelisessioissa.
 • Pro-Aim-tarkennustila: Toinen kahdesta muokattavasta painikkeesta, Pro-Aim, säätää peukalon herkkyyttä ja parantaa tarkkuutta pitkien etäisyyksien päästä.
 • Kaksi muokattavaa pikatoimintopainiketta: Mukauta pelikokemustasi kahdella muokattavalla painikkeella, jotka mahdollistavat jopa neljä erilaista vaihdettavaa profiilia.
 • Superhuman Hearing*: Turtle Beachin ainutlaatuinen Superhuman Hearing -ääniasetus antaa pelaajille mahdollisuuden kuulla jokaisen yksityiskohdan, jotta he saavat parhaan mahdollisen pelien äänentoiston.
 • Turtle Beachin tunnusomaiset esiasetukset*: Mukauta pelin ääntä neljällä äänen EQ-esiasetuksella: Signature Sound, Bass Boost, Bass & Treble Boost ja Vocal Boost.
 • Immersiivinen tärinäpalaute*: Kahdet kahvojen ja liipaisimien tärinämoottorit tarjoavat parannetun palautteen ultrarealistista next-gen-pelaamista varten.
 • 3.5mm -kuulokeliitäntä*: Hyödynnä hyväksi havaittuja Turtle Beachin äänentoiston parannuksia kytkemällä mikä tahansa 3,5 mm:n kuuloke.
 • Mikin monitorointi*: Kuuntele ja säädä oman äänesi äänenvoimakkuutta, jotta vältät huutamisen keskustelun aikana.
 • Peli & Chat Mix*: Kätevästi sijoitetut peli- ja chat-miksausohjaimet.

*Ominaisuudet käytettävissä vain langallisessa tilassa.

Lisätietoja uusimmista Turtle Beach -tuotteista ja -lisävarusteista saat osoitteesta www.turtlebeach.com ja muista seurata Turtle Beachia sosiaalisessa mediassa: TikTok, Twitter, Instagram, ja Facebook

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa