Remnant II: The Awakened King -lisäosa saatavilla nyt PC:lle, PlayStation 5:lle ja Xbox Series X|S:lle

Pelaajille tarjotaan jännittävää lisäsisältöä suositulle pelilleen, kun Remnant: From the Ashesin uusi DLC, ”The Awakened King”, on julkaistu PC:lle, PlayStation 5:lle ja Xbox Series X|S:lle. Tämä laajennus tuo mukanaan uusia seikkailuja, vihollisia ja tarinankäänteitä, jotka jatkavat pelaajien matkaa post-apokalyptisessä maailmassa.

”The Awakened King” laajentaa Remnantin maailmaa entisestään, ja se tarjoaa pelaajille mahdollisuuden sukeltaa syvemmälle tarinaan ja tutkia uusia alueita. Uudet viholliset ja pomovastukset tarjoavat haastetta pelaajille, ja samalla tarina paljastaa lisää mysteerejä pelin maailmasta.

Pelaajilla on mahdollisuus kokea ”The Awakened King” DLC yksinään tai ystävien kanssa moninpelissä, mikä lisää pelin uudelleenpeluuarvoa ja yhteisöllisyyttä. Uuden lisäosan myötä Remnant: From the Ashes jatkaa pelaajiensa viihdyttämistä ja tarjoaa uuden syyn sukeltaa takaisin pelin maailmaan.

Tämä lisäosa on jälleen yksi esimerkki siitä, kuinka pelikehittäjät tuovat lisää sisältöä suosituille peleilleen ja pitävät pelaajayhteisönsä aktiivisena ja innostuneena. Pelaajat voivat odottaa innolla uusia seikkailuja ja haasteita ”The Awakened King” DLC:n myötä.

Gearbox Publishing ja Gunfire Games ovat iloisia ilmoittaessaan, että REMNANT II:n ensimmäinen premium-lisäosa, ”The Awakened King”, on nyt saatavilla PC:lle, PlayStation 5:lle ja Xbox Series X|S:lle hintaan 9,99 dollaria. Fanit voivat nyt ostaa DLC-paketin hintaan 24,99 dollaria, jolloin he saavat The Awakened King -lisäosan lisäksi pääsyn kahteen muuhun lisäpakkaukseen, jotka julkaistaan ensi vuonna. Kaikki, jotka ovat hankkineet REMNANT II:n Ultimate Editionin, saavat pääsyn lisäosaan ilman lisäkustannuksia.

Juhlistaakseen The Awakened King -lisäosan julkaisua kaikki ne, jotka eivät ole vielä hankkineet REMNANT II:ta, voivat nyt ostaa pelin Standard, Deluxe ja Ultimate Edition -versiot 30 % alennuksella suositushinnastaan Arc Gamesin ja Steamin kautta.

Tämä tarjous antaa pelaajille hienon tilaisuuden tarttua kiinnostavaan lisäsisältöön ja nauttia REMNANT II:n jännittävistä seikkailuista. Lisäksi lisäpaketin tulevat julkaisut tarjoavat lisää sisältöä ja haasteita pelaajille tulevaisuudessa.

Kaikki me Gunfirellä olemme ällistyneitä yhteisömme jatkuvasta tuesta ja innostuksesta REMNANT II:ta kohtaan, ja olemme innoissamme aloittaessamme uuden luvun ensimmäisellä kolmesta lisäosasta.

The Awakened King on REMNANT II:n ensimmäinen suuri laajennus, joka tuo mukanaan uuden tarinan ja alueen Losomnin maailmassa, Ritualist-arkkityypin, josta olemme innoissamme pelaajien kokevan, ja paljon muuta. Toivomme, että pelaajat pitävät uudesta lisäosasta, ja lisää sisältöä on tulossa!

David Adams, Gunfire Gamesin toimitusjohtaja ja REMNANT II:n peliohjaaja

The Awakened King -lisäosassa The One True King on herännyt ja janoo kostoa. Juurten turmelema mielipuolinen kuningas näkee petoksia joka nurkassa ja on raivoisalla kostoretkellä. Hänen linnansa saapuessa ensimmäistä kertaa Dranin rannikkokaupunkiin, vuorovedet ovat raivoisia ja sää on kaoottinen, paljastaen kaikenlaisia olentoja syvyyksistä ja jättäen jälkeensä monia arvoituksia. Aivan uuden tarinan myötä selviytyjien on paljastettava The One True Kingin salaisuudet tutkimalla mysteeristä uutta aluetta Losomnin maailmassa. Tässä oudossa uudessa paikassa selviytyjien on läpäistävä uusia luolia, hankittava voimakasta varustusta, tavattava odottamattomia liittolaisia ja koettava uusia uhkia matkallaan The One True Kingin luo voittaakseen hänet kerralla ja lopullisesti.

Pelaajat, jotka omistavat lisäosan, voivat käyttää sitä siirtymällä Maailman Kiveen, valitsemalla ”Seikkailutila” ja valitsemalla sitten ”The Awakened King”. Jos pelaajat haluavat kokea lisäosan Kampanjan kautta, lisäosa lisätään saumattomasti pääkampanjaan eikä se välttämättä näy tai näyttäydy muulla tavoin kuin muu tarina uutta kampanjaa aloitettaessa.

The Awakened King -lisäosan ainutlaatuinen piirre, samoin kuin kaikkien tulevien REMNANT II -lisäosien, on se, että pelaajat, joilla ei ole lisäosaa, voivat silti pelata tarinan pelaajien kanssa, joilla se on. Kuitenkin lisäosan erikoisesineiden käyttämiseksi heidän on omistettava lisäosa.

Tässä on yksityiskohtainen luettelo The Awakened King -lisäosan ominaisuuksista:

  • Uusi tarina, luolat ja alue Losomnin maailmassa: Sukella syvemmälle Losomnin maahan ja koe täysin uusi tarina The One True Kingistä – jonka mieli on myrkytetty Juurten toimesta ja joka tavoittelee kostoa vastustajilleen.
  • Uusi arkkityyppi – Ritualisti: Tämä uusi arkkityyppi käyttää statusvaikutuksia rangaistakseen vihollisia ja on taitava aiheuttamaan tuskaa ja kärsimystä.
  • Lukuisia esineitä ja tehokkaita aseita, jotka parantavat pelikokemusta: Varusta selviytyjäsi selviämään tästä entistä vaarallisemmasta Losomnin maailmasta valitsemalla uusista aseista ja muutoksista sekä uusista esineistä, kuten amuleteista ja sormuksista.
  • Uusia pomovastuksia, hahmoja ja pelottavia olentoja koettavaksi: Salaperäiset uhat ja tuntemattomat alkuperät omaavat selviytyjät nousevat meren syvyyksistä ja kulkevat kaduilla tuoden mukanaan uusia haasteita kaikille pelaajille.

DLC:n julkaisun myötä REMNANT II -franchise jatkaa laajentumistaan lisäämällä lisää sisältöä, mukaan lukien aiemmin mainitut lisäosat, sekä yhteistyössä laajan kumppanijoukon kanssa, kuten G FUEL ja Dark Horse Comics. Huomenna G FUEL, pelimaailmaa muuttavien energiajuomien johtava brändi, julkaisee REMNANT II x G FUEL -tuotteita, mukaan lukien rajoitetun erän keräilijän laatikko, joka on saatavilla osoitteessa https://gfuel.com/products/remnant-ii-mudtooths-tonic-collectors-box. Lisäksi Gunfire Games on yhteistyössä Dark Horse Comicsin kanssa julkaissut ensimmäisen Dark Horse Direct -keräiltävän, REMNANT II World Stone -replikan. Fanisuosikkinimeltään Nimuesta on tulossa keräiltävä, ja lisätietoja julkaistaan pian osoitteessa DarkHorseDirect.com!

REMNANT II asettaa ihmiskunnan viimeiset rippeet kammottavien pahojen voimia vastaan. Peli kehittää yhteistyöhön perustuvaa selviytymiskauhupeliä uusilla näkymättömillä maailmoilla, jotka ovat täynnä yllättäviä ja vaarallisia kohtaamisia. Pelaajat liittyvät taisteluun pelastaakseen ihmiskunnan dynaamisesti generoidussa maailmassa, joka on täynnä haaroittuvia tehtävälinjoja, ainutlaatuista saalista ja ylivoimaisia ​​vastuksia, jotka kannustavat tutkimukseen ja uudelleenpeluuarvoon, joko yksin tai kolmen pelaajan yhteistyössä. Pelaajat voivat määrittää oman pelityylinsä laajennetun arkkityypin luokittelujärjestelmän ja laajan valikoiman aseiden, panssarien ja erityisten muutosten avulla, kun he voittavat vaikeasti ansaittuja haasteita pysäyttääkseen ihmiskunnan sukupuuttoon.

REMNANT II on saatavilla PC:lle, PlayStation 5:lle ja Xbox Series X|S:lle, ja sen ikäraja on ”Mature”. Lisätietoja REMNANT II:sta löydät osoitteesta: https://www.remnantgame.com tai saat päivityksiä X, Facebookin ja Instagramin kautta.

Tietoa Gearbox Publishingista

Gearbox Publishing perustettiin vuonna 2016 tavoitteenaan auttaa kehittäjiä ympäri maailmaa tuomaan tuotteensa markkinoille säilyttäen samalla oman ainutlaatuisen luovan näkemyksensä. Heidän ensimmäinen tehtävänsä oli kriitikoiden ylistämä Homeworld Remastered Collection PC:lle, ja siitä lähtien he ovat tehneet lukuisia yhteistyösopimuksia, mukaan lukien Hello Neighbor, Astroneer, We Happy Few, Star Trek Online, Neverwinter, REMNANT: From the Ashes, Torchlight-sarja, Have a Nice Death, Risk of Rain 2, Tribes of Midgard ja PlayStation® 5 -julkaisupeli Godfall. Gearbox Publishing pysyy sitoutuneena tehtäväänsä viihdyttää maailmaa ja tulla pelikehittäjäystävällisimmäksi julkaisijaksi alalla. Gearbox Entertainment Company on ylpeä Embracer Group AB -konsernin jäsen ja listattu Nasdaq First North (EMBRAC B) -pörssissä. Lisätietoja löydät osoitteesta www.gearboxpublishing.com.

Tietoa Gunfire Games, LLC:stä

Gunfire Games on PC-, konsoli- ja VR-pelikehittäjä, jonka pääkonttori sijaitsee Austinissa, Texasissa. Studio perustettiin intohimolla luoda pelejä upeilla maailmoilla, ja heidän ydintiiminsä kasvoi Vigil Gamesin raunioista, joka tunnetaan parhaiten Darksiders-sarjan luojana sekä myydyimmän Oculus Rift -pelin, Chronosin, tekijänä. REMNANT II:llaan tiimi jatkaa tätä missiota. Lisätietoja Gunfire Gamesista ja REMNANT II:sta löydät osoitteesta https://gunfiregames.com.

Tietoa GFUELista

G FUEL tarjoaa faneille pelin muuttavan, suorituskykyyn perustuvan vaihtoehdon tavallisille energiajuomatuotteille. Heidän valikoimansa sisältää jatkuvasti laajenevan, sokerittoman tuotevalikoiman, johon kuuluu jauhettu Energy Formula, valmiiksi juotavat tölkkienergiajuomat, jauhettu Hydration Formula ja Protein Puffs -välipalat. G FUEL on vakiinnuttanut asemansa markkinajohtajana energiajuomateollisuudessa. Heillä on yli 352 000 viiden tähden arviota Shopper Approved -arvostelupalvelussa, toimitusverkosto yli 125 maassa, valtakunnallinen vähittäiskauppakampanja ja globaali sosiaalisen median seuranta yli miljardilla seuraajalla. G FUELilla on alan suurin ja intohimoisin fani-, asiakas-, sisällöntuottaja- ja kumppaniyhteisö. Sisällöntuottajiin ja kumppaneihin kuuluvat muun muassa Ninja, Jynxzi, NoisyButters, PewDiePie, Mikal Bridges, Michael Dickson, Summit1G, Activision, Gearbox Software, SEGA of America, Capcom®, EA, Bethesda Game Studios, Warner Bros., VIZ Media, Rare Ltd., Disney, Lucasfilm, Sony Pictures, The Tetris Company ja Bandai Namco Entertainment Inc. Liity mukaan liikkeeseen osoitteessa GFUEL.com ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa @GFuelEnergy.

Tietoa Dark Horse Comicsista

Dark Horse Comics perustettiin vuonna 1986 osana Mike Richardsonin sarjakuvamyymäläketjua. Tavoitteena oli luoda avoin ympäristö sarjakuvataiteilijoille. Yritys pyrkii olemaan esimerkki siitä, miten rehellisyys ja innovaatio voivat laajentaa ainutlaatuista kerronnan muotoa ja muuttaa pienistä alkutaipaleen askelista kasvavan alan jätikön. Dark Horse on julkaissut nykymestareita, kuten Yoshitaka Amano, Margaret Atwood, Brian Michael Bendis, Paul Chadwick, Geof Darrow, Colleen Doran, Janet Evanovich, Neil Gaiman, Dave Gibbons, Faith Erin Hicks, Kazuo Koike, Matt Kindt, Jeff Lemire, Kentaro Miura, Moebius, Chuck Palahniuk, Eric Powell, Stan Sakai ja Gerard Way, sekä Hall of Fame -legendoja, kuten Will Eisner, Jack Kirby, Steve Ditko ja Richard Corben. Yritys on myös asettanut alan standardit laadukkaille lisensoiduille sarjakuville, graafisille romaaneille, keräiltäville ja taidekirjoille, jotka perustuvat sellaisiin brändeihin kuin Star Wars, Stranger Things, Avatar: The Last Airbender, The Legend of Korra, Minecraft, The Legend of Zelda, Super Mario, Dragon Age, James Cameronin Avatar, Game of Thrones, Mass Effect, The Witcher ja Halo. Dark Horse perusti viihdejaon vuonna 1989 ja sai heti menestystä yrityksen omistamilla projekteilla The Mask ja TimeCop. Dark Horse Entertainmentin nykyiset hittituotannot ovat The Umbrella Academy Netflixillä ja Resident Alien SyFy-kanavalla. Lisäksi Dark Horsella on pitkä perinne uusien luovien lahjakkuuksien esiintuomisessa kaikilla osastoillaan. Vuonna 2022 Dark Horse Media, LLC perustettiin kaikkien kolmen osaston emoyhtiöksi ja se liittyi Embracer Group AB:hen, muodostaen kymmenennen operatiivisen ryhmän ja vahvistaen yrityksen monimediallisia kykyjä.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa