Resident Evil 4 -kauhupelistä ilmestyi ilmainen Chainsaw Demo -kokeilupeli

PAN Vision Finlandin jakelemasta ja Capcomin julkaisemasta Resident Evil 4 -kauhupelistä julkaistiin viime yön Capcom Spotlight -tapahtumassa ilmainen heti pelattavissa oleva Chainsaw Demo -kokeilupeli.

Demossa pelaaja hallitsee Leonia, kun hän ottaa ensimmäiset askeleensa kammottavaan kylään. Demossa ei ole aikarajaa eikä pelirajoitusta, vaan siitä voi nauttia omaan tahtiinsa.

Resident Evil 4 -kauhupelin uusversion tarina on sarjan faneille tuttu, mutta uusille pelaajille hämärän peitossa. Täpärän pelastumisen jälkeen jatkavat Leon S. Kennedy ja Ashley Graham tutkimusmatkaansa Los Illuminados -kultin hallitsemissa paikoissa. Tutkimustyö vie heidät vanhaan linnaan, hylättyihin kaivoksiin ja moniin muihin kutkuttaviin paikkoihin täynnä tartunnan saaneita kyläläisiä, mielipuolisia kultin jäseniä ja muita vihollisia. Las Plagasista tarttunut loinen on vaikuttanut elollisiin olentoihin järkyttävällä tavalla, minkä takia Leon ja Ashely joutuvat alituisiin vaaratilanteisiin. Peli ei ole kuitenkaan pelkkää taistelua, sillä toimintaa rytmitetään kiehtovilla pulmatilanteilla ja mysteerien ratkomisilla.

Resident Evil 4 -pelin uusversio julkaistaan 24. maaliskuuta 2023 sekä PlayStation 4-, PlayStation 5-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

https://www.residentevil.com/re4/en-uk/

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


2 kommenttia artikkeliin ”Resident Evil 4 -kauhupelistä ilmestyi ilmainen Chainsaw Demo -kokeilupeli”

Vastaa