Resident Evil 4 tarjoaa nyt jännittävimmän pelikokemuksen PlayStation 2 VR -virtuaalilaseilla

PAN Vision Finlandin jakelema ja Capcomin julkaisema Resident Evil 4 on tänään julkaistu virtuaalilaseille sekä demoversiona että täysimittaisena pelikokemuksena.

Resident Evil 4 -pelin uusversio on saanut suitsutusta sekä pelaajilta että kriitikoilta. Peli päivittikin rakastetun kauhutoimintakokemuksen tämän päivän pelilaitteille uudistaen sekä tarinaa että pelattavuutta. Nyt pelistä saadaan koettavaksi entistäkin kauhistuttavampi kokemus, kun pelattavaksi saapuu Resident Evil 4 VR Mode. Se tuo selkäpiitä karmivan kauhupelin koettavaksi virtuaalilaseilla. Kaiken lisäksi VR-versio on täysin ilmainen pelin PlayStation 5 -version omistajille.

Täysimittaisen VR-pelin lisäksi siitä on saatavilla myös ilmainen demoversio. Sen myötä peruspeliä omistamattomat voivat kokeilla sitä PlayStation VR2 -laseilla ja imeytyä kauhukokemuksen syövereihin. Varoituksen sana lienee paikallaan, sillä Resident Evil 4 ei sovi heikkohermoisille pelaajille. VR Mode tekeekin kokemuksesta entistä piinaavamman tuodessaan kammottavat hirvitykset suoraan iholle entistä vaikuttavammalla tavalla.

Resident Evil 4 VR Mode tuo koko alkuperäisen pelin virtuaalilasien kautta koettavaksi. Näin pelaaja näkee tapahtumat päähahmo Leon S Kennedyn silmin upealla 4K-tarkkuudella ja HDR-värimaailmalla. Lisäksi virtuaalilasit toistavat pelin upean äänimaailman vaikuttavalla 3D-tilaäänitekniikalla. Lisäksi pelin ohjaus tapahtuu PlayStation VR2 Sense -laitteiston ohjaimien kautta. Tämän vallankumouksellisen ohjaustavan ansiosta pelaaja toteuttaa muun muassa torjunnat ja hyökkäykset omien käsien kautta elehtimällä ja liikkumalla. Tämä osaltaan tekee pelistä kokonaisvaltaisemman kokemuksen, kun toiminnat tehdään tavallista peliohjainta realistisemmin.

Resident Evil 4 on peliklassikko, joka yhdistelee toisiinsa toimintaa, selviytymiskauhua ja kiehtovan tarinan täynnä mielenkiintoisia pelihahmoja sekä kammottavia hirviöitä. Pelin ehostettu uusversio onkin pakollista koettavaa sekä pelisarjan faneille että uusille pelaajille, joita kauhupelaaminen kiinnostaa.

Resident Evil 4 -pelin uusversio on saatavilla nyt sekä PlayStation 4-, PlayStation 5-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin VR-versio on nyt saatavilla PlayStation VR2 -laitteistolle sekä täysimittaisena pelinä että demoversiona. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja: https://www.residentevil.com/re4/en-uk/#vrmode

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa