Retrovibe paljasti uuden Project Warlock -pelin, Undead Westin ja paljon muuta Realms Deep 2023 -tapahtumassa

[Varsova, Puola] – Retrovibe, indie-pelijulkaisija, joka on tunnettu kiehtovista retrohenkisistä peleistään, on paljastanut jännittävän kolmen uuden pelin sarjan – Project Warlock: Lost Chapters, Undead West ja Keep Those Bugs Away From Them Bomb, rikastuttaen näin monipuolista portfolioaan. Lisäksi Retrovibe on jakanut merkittäviä edistymispäivityksiä odotetuista olemassa olevista projekteistaan.

Project Warlock: Lost Chapters (kehittäjänä Buckshot Software) on uusi peli, joka laajentaa alkuperäistä Project Warlock -maailmankaikkeutta. Matka Lost Chaptersissa alkaa synkältä avaruusasemalta, joka on täynnä lonkeroisia avaruusolentoja, niiden isopäisiä sukulaisia ja maniallisia kuolleista nousseita merijalkaväen sotilaita. Kohdatakseen uudet demonit kasvokkain pelaajat saavat käyttöönsä upouuden asevaraston, johon kuuluu muun muassa laser-ketjukivääri ja energiamiekka.

Project Warlock: Lost Chapters on Steam

Undead West (kehittäjänä Deathless Games) on lännen teemalla varustettu roguelite-bullet hell -peli, jossa pelaaja käyttää erilaisia aseita, viski-infuusioita ja pomojen kukistamisesta saatavia etuja jokaisen vaiheen suorittamiseen. Cowboy, päähenkilö, on kuollut revolverikaksintaistelussa Man in Rediä vastaan. Kuolema suostuu herättämään hänet henkiin, jotta hän voisi jatkaa kostoretkensä. Mutta on yksi mutta. Kuolema vaatii, että hän maksaa elvytyksen hinnan sieluina. Jokainen matkalla koston saavuttamiseksi kukistettu vihollinen antaa sielun, jota voidaan käyttää uusien aseiden lukitsemiseen sekä viskiin – seokseen, jota käytetään taistelun aikana lyhytaikaiseen tehostamiseen.

Undead West on Steam

Keep Those Bugs Away From The Bomb (kehittäjänä small bros) on lippusi nopeatempoiseen bullet-hell-seikkailuun, jossa on paljon aseita, päivityksiä ja avauksia. Peli tarjoaa käytännössä loputtoman pelattavuuden jatkuvasti kasvavalla vaikeustasolla. Avaa ja käytä kymmeniä aseita, jotka on jaettu neljään tuhoavaan luokkaan: metalli, tuli, sähkö ja ydin. Paranna niitä erilaisilla tehosteilla, jotka ovat hajallaan tasoilla, jotta voitest tulla bullet helliksi ja PITÄÄ… NÄMÄ… ÖTÖKÄT… POISSA… POMMISTA!

Keep Those Bugs Away From The Bomb on Steam

Realms Deep 2023 -tapahtumassa Retrovibe antoi päivityksiä julkaistuihin ja tuleviin peleihinsä, mukaan lukien Project Warlock II, Shardpunk: Verminfall, The Looter ja VergeWorld, joiden päivityksiä ja uusia kehityksiä pelaajat odottavat innokkaasti.

Kiinnostuneilla pelaajilla oli mahdollisuus saada eksklusiivinen esikatselu tulevaan Project Warlock II: n lukuun 2 katsomalla paitsi uusi luku 2: n traileri, myös lataamalla tuoreen demon Steamista tai GOG: sta, tarjoten maistiaisia siitä, mitä tulevaisuudessa on luvassa tässä rakastetussa retroampujassa.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa