Riders Republic -urheilupelissä juhlistetaan jouluisaa talvikautta

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft tuo Riders Republic -pelin yhdeksännelle kaudelle keskelle talviriehaa.

On taas se aika vuodesta, kun rinteet ja laaksot täyttyvät lumesta ja värjäävät maan valkoiseksi. Näin myös Riders Republic -urheilupelissä, jossa juhlistetaan extreme-urheilulajeja jouluisissa tunnelmissa. Luvassa onkin juhlapyhäteemaisia tapahtumia ja haasteita sekä Riders Ridge -alue talvisessa hunnussaan. Luvassa on myös uudenlainen rullalautailukokemus koettavaksi ilmaiseksi. Mikä parasta, koko hauskuus kestää peräti 13 viikon ajan!

Pelin yhdeksännellä kaudella on joka viikolla tarjottavanaan kuusi eri pelitapahtumaa ja kaksi tapahtumarikasta pelialuetta sekä joukkokisat vaihtuvine teemoineen. Osa kisoista keskittyy pelkästään rullalautoihin. Nämä kisat ovat ilmaiseksi koettavissa kaikille pelaajille eivätkä vaadi ostettavaksi Skate-lisäosaa. Lisäksi luvassa on viikoittaisia kisoja ja haasteita, joita suorittamalla pelaaja etenee kaksikymmenportaisessa edistymistaulukossa. Tässä edistymällä luvassa on kiehtovia peliaiheisia palkintoja.

Pelikauden aikana on käynnissä neljä eri suurtapahtumaa. Ensimmäisenä on vuorossa jo käynnistynyt ja 4. tammikuuta asti käynnissä oleva joulurieha teemallisine palkintoineen. Sen aikana saataville tulee Cartoon Pack -varustepaketti, jonka erikoislaseilla pelaaja näkee pelimaailman sarjakuvamaisesti.

Uudenvuoden tapahtuma käynnistyy 31. joulukuuta ja kestää 2. tammikuuta asti. Silloin on luvassa uudenvuoden ilotulitus sekä ainutlaatuinen uudenvuoden varustepaketti. Tämä on saatavilla pelin sisäisestä kauppapaikasta.

X Games -talvitapahtumaa puolestaan juhlitaan 24.-30. tammikuuta. Silloin suosittu X Games -kisatapahtuma tekee paluun ja kutsuu pelaajat haastamaan itsensä X Gamesin omassa Halfpipessa.

Lopulta yhdeksäs pelikausi huipentuu 7.-14. helmikuuta juhlittavaan Lunar New Year -tapahtumaan, joka tunnetaan myös kiinalaisen uudenvuoden juhlana. Luvassa on muun muassa pyöräily- ja rakettisiipikisoja sekä Mammoth Villagen oma snoukkatapahtuma. Osallistujille on luvassa hauskoja teeman mukaisia palkintoja. Lisäksi pelin sisäisestä kaupasta on ostettavissa ainutlaatuisia teemavarusteita.

Yhdeksännen pelikauden myötä Riders Republic on talvialennuksessa Ubisoft Storessa ja muissa kauppapaikoissa.

Riders Republic -urheilupelissä erilaiset vauhtilajit yhdistyvät kiehtovaksi sosiaaliseksi leikkikentäksi. Se on paikka, jossa pelaajat voivat haastaa toisensa erilaisiin extreme-urheilun lajeihin vauhtia ja vaaroja uhmaten. Upean avarassa ja monimuotoisessa pelimaailmassa pelaajat voivat kisata toistensa kanssa tai haastaa itsensä rikkomaan omat ennätyksensä toinen toistaan kiehtovimmilla radoilla. Lajeina ovat maastopyöräily, laskettelu, lumilautailu ja liitopukulentäminen perinteisesti sekä raketein. Vaikuttavat kohteet, kuten Bryce Canyonin, Sequoian, Zionin, Canyonlandsin ja Grand Teton kansallispuistot sekä Yosemiten laakso ja Mammoth Mountain ovat kaikki tarkasti mallinnettuja osaksi yhtenäistä pelimaailmaa. Peli tukee monipuolista ristiinpelaamista eri pelialustojen välillä.

Riders Republic on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X-, Xbox Series S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Epic Games- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli on saatavana Ubisoft+ -pelitilauspalvelusta. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Pelin oma sivu: https://www.ubisoft.com/en-gb/game/riders-republic

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa