RIFTin Battle Passin paluu

Hampuri, Saksa – 5. toukokuuta 2022 – gamigo ilmoittaa, että fantasia-MMO RIFTin Battle Passin 1. kausi palaa tästä päivästä alkaen.

Pelaajat voivat edetä 30 haastetason läpi suorittamalla päivittäisiä ja viikoittaisia tehtäviä ja ansaita näin Battle Pass -kokemuspisteitä ja palkintoja. Battle Passia voi pelata ilmaiseksi, ja se palkitsee pelaajat erilaisilla kulutushyödykkeillä ja esineillä, jotka kirjaimellisesti saavat heidän housunsa palamaan – ”Pants on Fire” -efekti. Jos pelaajat haluavat panostaa enemmän, he voivat ostaa Battle Passin 6,99 eurolla, jolloin heillä on mahdollisuus saada joukko tulisia asuesineitä ja lisäbonuksia. Patron-status mahdollistaa lisäpalkintoja yhdessä Battle Passin kanssa, esimerkiksi – mahdollisuuden saada erityinen tulinen lohikäärme.

Lisätietoja saat seuraavista linkeistä: 

• Verkkosivu: https://www.riftgame.com/en/play-now/ 

• Twitter: https://twitter.com/RiftGame 

• Facebook: https://www.facebook.com/RIFTgame 

• YouTube: https://www.youtube.com/user/RiftMMO 

• Twitch: http://twitch.tv/gamigogames


Muuta luettavaa muualta

Asuntomarkkinoista on tärkeää ottaa huomioon

Asuntomarkkinat ovat myös tärkeä osa asunnon ostamista ja sijoittamista. Asuntomarkkinoiden kehitys voi vaikuttaa asuntojen hintoihin ja vuokratuottoihin. Asuntomarkkinoiden kehitykseen vaikuttavat monenlaiset tekijät, kuten talouden tilanne, väestön kasvu ja muuttoliike.

Eduskuntavaalit 2023

Eduskuntavaalit 2023 järjestetään sunnuntaina 2. huhtikuuta 2023. Vaaleissa valitaan kansanedustajat eduskuntaan vaalikaudelle 2023–2027. Äänestä omaasi!

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa