Robin Hood ja muut Sherwoodin lainsuojattomat sankarit seikkailevat upean musiikin tahdissa

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema Gangs of Sherwood -toimintapeli esittelee Robin Hoodin modernisoidun version vaikuttavalla musiikilla säestettynä.

Aivan kuten jokaisella hyvällä videopelillä on oma ainutlaatuinen tarina kerrottavanaan, näistä jokaisella on myös oma upea ääniraitansa. Robin Hoodin vaihtoehtoisen tarinan kertova Gangs of Sherwood esittelee paitsi ainutlaatuisen tarinan lainsuojattomista sankareista ja köyhien auttajista, myös ainutlaatuista musiikkia, joka siivittää tapahtumia ja sankareiden seikkailuja mielikuvituksellisessa maailmassa.

Pelin musiikin luomisesta on julkaistu video, jossa säveltäjä Markus Zierhofer kertoo tuntemuksistaan ja ajatuksistaan pelin tunnelmista sekä sen vaatimasta musiikista, aina soitinvalintoja myöden. Esiin tuodaan esimerkiksi ajatuksia siitä, millaiset soittimet kuvastavat pelin maailmaa ja tunnelmia oikealla tavalla.

Gangs of Sherwood tarjoaa ryhmävetoista toimintaa ja taktisia taisteluita toimintaroolipelien lainalaisuuksia noudattaen. Peli tuo neljän uljaan sankarin haastamaan Nottinghamin seriffin joukkoineen vastuuseen julmuudestaan ja korruptiostaan. Pelin toimintavetoisesta pelattavuudesta voi nauttia sekä puhtaasti yksinpelinä että enintään kolmen muun pelaajan kanssa yhteistyömuodossa. Kuvitteellista tekniikkaa ja erikoisvoimia yhdistelevä pelikokemus onkin raikas tuulahdus uudenlaista Robin Hoodia joukkoineen.

Gangs of Sherwood julkaistaan 30. marraskuuta 2023 sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa