RoboCop: Rogue City -toimintapeli tarjoaa uusia haasteita

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema RoboCop: Rogue City saa uudessa pelipäivityksessä New Game+ -pelitilan.

Monista kulttielokuvista sekä peleistä tuttu RoboCop-kyberpoliisi teki kehuja keränneen paluun viime vuoden lopulla. RoboCop: Rogue City -toimintapelissä syleiltiin kahden ensimmäisen RoboCop-elokuvan teemoja ja tehtiin näistä ensiluokkaista peliviihdettä kuvitteellisen lähitulevaisuuden Detroitin ympäristössä. Pelaajan käsissä rikolliset saivat ansaitsemansa kohtalon ja samalla kansan usko poliisin tomeraan toimintaan palasi.

Mutta uhka ei ole täysin ohi, sillä uudet ja entistäkin kovemmat uhkatekijät ovat ilmoilla, kun peli käynnistetään sen viimeisimmän päivityksen jälkeen. Sisältönä on ilmaisena päivityksenä New Game+ -pelimuoto ja entistä haastavampi vaikeustaso. Samalla päivitys sisältää kosmeettisen päivityksen RoboCopin nimikkoaseeseen, jolla kehtaa nyt paukutella entistäkin näyttävämmin. Taistelu lähitulevaisuuden rikollisuutta vastaan ei ole koskaan ollut näin palkitsevaa!

Toisen RoboCop-elokuvan jälkimaininkeihin sijoittuva tarina avautuu pelaajalle ensimmäisen persoonan kuvakulmasta. Vanha Detroitiin kaupunki on ajautunut kaaokseen, kun lainvalvonta on entistä enemmän retuperällä. Tämän takia tarve RoboCopin kyvyille on entistäkin merkittävämpi. Pelissä intensiivinen toiminta ja toisaalta maltillisempi tutkinta nivoutuvat saumattomasti toisiinsa. Yhtäältä on pelaajan päätettävissä mihin suuntaan nämä päätökset tarinaa ja tapahtumia vievät. Elokuvista tutut hahmot, ympäristöt ja esineet vahvistavat osaltaan pelin ja elokuvien välistä sidettä, mikä onkin ensiluokkaista fanipalvelua laadukkaan pelikokemuksen muodossa.

RoboCop: Rogue City on nyt saatavilla sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Pelisivusto: https://robocop-roguecity.com/en

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa