Roccatin uudet langattomat Scout Air ja Syn Buds Air-kuulokkeet saatavilla

Myydyin konsolipelikuulokemerkki Turtle Beach®, ja ROCCAT® – Turtle Beach Corporationin (NASDAQ: HEAR) palkittu PC-oheislaitteiden tuotemerkki on ilmoittanut, että täysin uudet todella langattomat Scout Air™– ja SYN™ Buds Air -nappikuulokkeet ovat nyt saatavilla. Aidosti langattomat Turtle Beach Scout Air– ja ROCCAT SYN Buds Air -kuulokkeet sopivat täydellisesti liikkeellä oleville pelaajille ja ovat yhteensopivat iOS- ja Android-käyttöjärjestelmien sekä muiden Bluetooth®-yhteensopivien laitteiden, kuten Nintendo Switch™:n, Windows-tietokoneiden ja Mac®:n kanssa. Mobiilipelaamista varten Scout Air ja SYN Buds Air sisältävät 60 ms:n matalan viiveen pelitilan, joka varmistaa kriittisen äänentunnistuksen taistelussa. Kaksoismikrofonit kuulevat äänikeskustelun selvästi, ja 20 tunnin akunkesto pitää kuulokkeet virrassa myös liikkeellä ollessasi. Scout Air ja SYN Buds Air ovat IPX4-luokiteltuja, joten ne kestävät hikeä ja vettä, jotta voit treenata pelisessioiden välissä, ja mukana olevat useat korvakärkivaihtoehdot takaavat mukavan istuvuuden. Mukautettavat kosketusohjaimet, EQ-esiasetusten helppo valinta, matalan viiveen pelitilan aktivointi ja akun seuranta ovat käytettävissä Turtle Beachin Audio Hub -sovelluksen kautta Scout Airin osalta ja ROCCATin SYN Buds Air -sovelluksen kautta. 

Aidosti langattomat Turtle Beachin Scout Air– ja ROCCATin SYN Buds Air -kuulokkeet ovat saatavilla tänään osoitteesta www.turtlebeach.com  ja www.roccat.com sekä osallistuvilta jälleenmyyjiltä Suomessa 105,99 euron OVH:lla.

”Mobiilipelimarkkinoiden historiallisen kasvun jatkuessa tämä mobiilipelien tuotevalikoimamme strateginen laajentuminen antaa pelaajille mahdollisuuden käyttää Turtle Beachin ja ROCCATin pelillisiä etuja myös liikkeellä ollessaan”, sanoo Jürgen Stark, Turtle Beach Corporationin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja. ”Aidosti langattomat Scout Air– ja SYN Buds Air -kuulokkeet tarjoavat äänenlaadun, selkeyden ja mukavuuden, jota pelaajat haluavat.”

Aidosti langattomat Turtle Beach Scout Air– ja ROCCAT SYN Buds Air -pelikuulokkeet on suunniteltu yhdistettäväksi Bluetooth 5.1 -yhteensopiviin laitteisiin, kuten yhteensopiviin Android- ja iOS-mobiililaitteisiin, Nintendo Switchiin, Windows-tietokoneisiin ja Maciin. Turtle Beachin Scout Air ja ROCCATin SYN Buds Air -kuulokkeissa on 60 ms:n matalan viiveen pelitila, joka varmistaa kriittisen äänentunnistuksen taistelussa. Scout Airissa ja SYN Buds Airissa on sisäänrakennettu kaksoismikrofoni, joka takaa kristallinkirkkaan keskustelun. Akun kesto on yhteensä 20 tuntia toistoaikaa, viisi tuntia kuulokkeissa ja 15 tuntia latauskotelossa. Latauskotelossa on akun merkkivalo, ja siinä voi ladata kuulokkeet, joiden akku kestää viisi tuntia, vain 15 minuutissa. Scout Air ja SYN Buds Air ovat myös valmiina kuntosalille tai ulkoilmaan IPX4-luokituksen mukaisen hikeä ja vettä hylkivän rakenteensa ansiosta, ja kolme sarjaa vaihdettavia korvanappeja tarjoaa turvallisen ja mukavan istuvuuden koko päivän käyttöä varten.

Lisätietoja uusimmista Turtle Beach -tuotteista ja -tarvikkeista, vieraile osoitteessa www.turtlebeach.com ja seuraa Turtle Beachia: TikTok, Twitter, Instagram, Facebook ja YouTube.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


2 kommenttia artikkeliin ”Roccatin uudet langattomat Scout Air ja Syn Buds Air-kuulokkeet saatavilla”

Vastaa