RTS + FPS Crossover peli Silican ensimmäinen isompi päivitys ”Air units” on saapunut

Bohemia Interactive on julkistanut merkittävän päivityksen kunnianhimoiselle FPS/RTS-hybridipelilleen Silica. Tämä päivitys tuo peliin sen ensimmäiset ilmayksiköt, jotka ovat saatavilla kaikille pelin faktioille. Silica yhdistää ensimmäisen persoonan ammuntapelien jännityksen ja reaaliaikaisen strategiapelin syvyyden tarjoten pelaajille ainutlaatuisen pelikokemuksen. Peli sijoittuu tieteismaailmaan, joka muistuttaa klassikkoja kuten Starship Troopers, ja se laajenee edelleen tämän päivityksen myötä.

Silica julkaistiin Early Access -vaiheessa toukokuussa, ja se saa nyt ensimmäisen merkittävän päivityksensä nimeltä ”Ilmayksiköt”. Tämä päivitys sisältää yhdeksän uutta ilma-alusta sekä ihmisten että alienien faktioille pelin lippulaivastrategiatilassa. Pelaajat voivat nyt rakentaa ilmayksiköille tarvittavia rakenteita molemmille faktioille, mikä lisää pelin strategista ulottuvuutta.

Ilmayksiköiden lisääminen oli yksi pelaajayhteisön eniten toivomista ominaisuuksista. Kehitystiimi on kuunnellut aktiivisesti pelaajapalautetta, minkä seurauksena peliin on tehty 15 pienempää päivitystä, jotka ovat parantaneet pelin sisältöä, suorituskykyä, mekaniikkaa, tasapainoa, tekoälyn käyttäytymistä ja paljon muuta.

Ilmayksiköiden esittelyn myötä pelaajat voivat nyt osallistua jännittäviin ilmataisteluihin Planeetta Baltaruksen taivaalla. Pelin kehittäjä Dram ilmaisi innostuksensa tästä päivityksestä ja totesi sen tuovan uuden ulottuvuuden sekä strategiaan että taktiikkaan pelissä. Ilmayksiköiden julkaisun jälkeen tehdään tasapainotusmuutoksia varmistaaksemme monipuolisen ja sujuvan pelikokemuksen kaikkien faktioiden välillä.

Tulevaisuudessa Dram aikoo täyttää yhteisölle annetut lupaukset, mukaan lukien monipuolisten ajoneuvojen ja aseiden tuominen toiselle ihmisten faktiolle nimeltään Centauri, lisää AI-parannuksia, käännökset useammille kielille ja muita parannuksia.

Silica Ilmayksiköt -päivityksen pääominaisuudet

”Ilmayksiköt” -päivitys Silica-pelille sisältää seuraavat keskeiset ominaisuudet:

  • 4 uutta ilma-alustyyppiä ihmisfaktiolle: Hävittäjä, Tukialus, Pommittaja, Laskeutumisalus
  • 5 uutta ilma-alustyyppiä alienfaktiolle: Amppari, Sudenkorento, Tulikärpänen, Saastuttaja, Kolossi
  • Lukuisia virheidenkorjauksia ja elämänlaatupäivityksiä


Tietoa Silica-pelistä

Silica on yhdistelmä ensimmäisen persoonan ammuntapeliä (FPS) ja reaaliaikaista strategiapeliä (RTS), jossa jopa 3 faktiota taistelevat Baltaruksen planeetan hallinnasta. Toimi päällikön roolissa ylhäältä käsin tai koe toiminta ensimmäisenä pelihahmona, joko yksin tai ystävien kanssa. Liity yhteen kahdesta ihmisten armeijasta tai jahtaa heitä alueellisina alieneina.

Lisätietoja saat osoitteesta www.silicagame.com.

Bohemia Incubatorista

Bohemia Incubator on paikka, jossa hyvät ideat muuttuvat upeiksi ideoiksi. Bohemia Incubator antaa indie-pelien kehittäjille mahdollisuuden luoda pelattavia prototyyppejä ja saada tarvitsemaansa apua tuotteen valmisteluun täysimittaiseen julkaisuun. Bohemia Incubator tarjoaa taloudellista tukea ja julkaisupalveluita alkuperäisille projekteille, joilla on ainutlaatuinen visio. Kaikki mitä tarvitset, on pelattava prototyyppi ja loputon halu menestyä.

Lisätietoja saat osoitteesta www.incubator.bohemia.net.

Tietoa Bohemia Interactivesta

Tarinaamme alkoi ensimmäisellä pelillämme, Arma: Cold War Assault, joka julkaistiin vuonna 2001. Tätä PC-yksinoikeuspeliä kehittivät vain muutamat ihmiset, mutta se oli valtava menestys. Se myi yli miljoona kappaletta, voitti lukuisia alan palkintoja ja sai kiitosta sekä arvostelijoilta että pelaajilta. Siitä lähtien olemme kasvaneet joukkiosta autotallin kehittäjiä kansainväliseksi perheeksi, jossa on yli 350 ammattilaista. Työskentelemme Arma 3:n, DayZ:n, Ylandsin, Vigorin, Enfusion-moottorin ja monien muiden projektien parissa. Tavoitteenamme on luoda pelejä, jotka toimivat alustoina ihmisille tutkia, luoda ja yhdistää.

Lisätietoja saat osoitteesta www.bistudio.com.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa