Running Fable, moninpelattava kilpa-ajostrategiapeli, on tulossa Xboxille ja Nintendo Switchille

Haasta ystäväsi ja perheesi asettamalla ansoja kilparadalle ja taistele toisia vastaan eloisilla tasoilla!

Valmistaudu adrenaliinipitoiseen kilpa-ajokokemukseen, jollaista ei ole ennen nähty. Running Fablen tuore esineiden sijoittelumekaniikka antaa pelaajille mahdollisuuden viedä kilpa-ajokokemuksen uusille tasoille, sillä voit muuttaa kilparataa radikaalisti sijoittamalla esteet ja ansat strategisesti vastustajien tielle. Meksikosta kotoisin oleva pelinkehittäjä Seashell Studios julkaisee pian jännittävän online/offline-moninpelikilpailunimikkeensä alustojen välistä mittelöä varten.

Running Fable on perheystävällinen partypeli enintään 10 pelaajalle. Pelaa verkossa muita pelaajia vastaan, luo yksityinen huone tai täytä tyhjät paikat boteilla – mitä enemmän, sitä hauskempaa. Running Fable julkaistiin Steamissa 4. marraskuuta 2022.  Nyt Seashell Studio julkaisee sen pian Nintendo Switchillä, Xbox Series X|S:llä ja Xbox Onella, mikä mahdollistaa alustarajat ylittävän pelaamisen ja parantaa kilpailu- ja moninpelikokemusta entisestään.

”Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että Running Fable on noussut lasten tarusta moninpeliksi, joka pian ylittää online-kokemuksen tekemällä siitä monialustaisen” – kommentoi Rodrigo Cuadriello Seashell Studiosta. ”Toivottavasti olet lämmitellyt, sillä vain hurjimmat juoksijat pääsevät maaliin asti!”

Running Fablen ominaisuudet:

  • Reaaliaikainen esineiden sijoittelu – aseta strategisesti esineitä ja ansoja ympäri karttaa. Muut pelaajat eivät näe sijoituksiasi ennen kuin kilpailu alkaa! Voit sijoittaa ansan maalle, veteen, ilmaan tai jopa pensaan alle, mikä muuttaa kilparataa merkittävästi.
  • Kisaa palkintopallille – Juokse, hyppää, väistä, lennä ja jänistä tiesi palkinnolle!
  • Palkintopisteet + ansapisteet = kierroksen pisteet – Kerää kokonaispistemääräsi saavuttamalla maali mahdollisimman nopeasti tai sijoittamalla ansat ovelasti. Molempien yhdistelmä on avain voittoon!
  • Mukautettavat hahmot –  Jopa 40 erilaista räätälöintivaihtoehtoa. Jokainen pelaaja voi pukea hahmonsa erilaisilla hatuilla, asuilla ja härnäämisanimaatioilla, jopa jokaisen kierroksen välillä online-aulassa!

Tietoja Seashell Studiosta 

Seashell Studio on meksikolainen itsenäinen pelikehitysstudio, joka keskittyy tuottamaan korkealaatuisia videopelejä ja animaatiotuotteita, jotka on jo huomioitu merkittävillä palkinnoilla. Vuonna 2020 he julkaisivat ensimmäisen pelinsä Lunch a Palooza Steamissa. Lisätietoja Seashell Studiosta saat vierailemalla heidän verkkosivuillaan: https://www.seashellstudio.mx/

Seuraa Seashell Studiota SoMessa: Facebook, Twitter, YouTube ja Instagram.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


2 kommenttia artikkeliin ”Running Fable, moninpelattava kilpa-ajostrategiapeli, on tulossa Xboxille ja Nintendo Switchille”

Vastaa