Rusted Moss julkaistaan Steamissa toisen vuosineljänneksen alkupuolella

Osaka, Japani – 14. maaliskuuta 2023 – Japanin vanhin indie-julkaisija PLAYISM on tänään iloinen voidessaan ilmoittaa, että Rusted Moss julkaistaan pian Steamissa. Rusted Moss on toiminnantäyteinen metroidvania, joka on saanut inspiraationsa kansantarinoista ja hylätyistä maisemista.

Fern on vaihtolapsi, joka on lähtenyt salaperäiselle tehtävälle, kun keijut tunkeutuvat ihmisten maailmaan. Pelaajat lennähtelevät intuitiivisen tarttumakoukun avulla vihamielisen maan halki ja ampuvat samalla mekaanisia hirviöitä.

Matkusta läpi melankolian värittämien autioiden maisemien; todista ihmiskunnan jäänteitä ja niiden ruostuvia rautakeksintöjä… Ihmiskunta on romahduksen partaalla, ja pian keijut valtaavat sen. Selviytyäkseen epätoivoisesti ihmiset ovat vahvistaneet omia noitiaan varastetulla keijujen taikuudella. Mutta kaikki ei ole menetetty, sillä ihmiset ovat tulleet petetyiksi – yksi heidän omistaan ei ole sitä, miltä hän näyttää. Keiju on varastanut ihmisvauvan ja korvannut sen jollain muulla… Pahaa-aavistamattomien ihmisvanhempien kasvattama Fern on vaihtolapsi, jonka todelliset uskollisuussuhteet ovat paljastuneet. Yhdessä salaperäisen Puck-nimisen varjon kanssa hän lähtee matkalle palauttaakseen keijut takaisin maailmaan ja päättääkseen ihmisten aikakauden. Kumman puolen valitset – ihmisen vai keijun?

”Alun perin suunnittelimme julkaisevamme Rusted Mossin helmikuussa, mutta päätimme lykätä julkaisua, jotta kehittäjät saisivat enemmän aikaa hioa ja viimeistellä peliä. Pyydämme anteeksi kaikilta teiltä, jotka odotitte julkaisua, mutta se on tulossa hyvin pian ja olemme varmoja, että ylimääräinen aika antaa teille entistäkin upeamman kokemuksen tästä ’Grapplevanianasta’. Odottakaa mielenkiinnolla tulevia julkistuksia!” sanoi PLAYISMin vastaava tuottaja Shunji Mizutani.

Rusted Mossin ominaisuudet:

  • Luova tasohyppely, joka keskittyy tartuntakoukkuun (ei klassista tuplahyppyä!) 
  • Nopeatempoiset bullet-hell-henkiset pomotaistelut
  • Ainutlaatuisia esineitä! 
  • Esineet ovat keijujen siunauksia, jotka antavat hahmollesi erikoiskykyjä
  • Mukauta pelityyliäsi! 
  • Kaunis hylätty ympäristö tutkittavana

Lisätietoja Rusted Mossista saat osoitteesta www.rustedmossgame.com ja muista seurata PLAYISMia sosiaalisessa mediassa: Facebook, Twitter, ja YouTube.Viimeisimmät päivitykset saat liittymällä viralliselle Rusted Moss –Discord-serverille.

Aloita matkasi ja toivelistaa Rusted Moss nyt Steamissa.

Tietoja PLAYISMistä

PLAYISM, Japanin vanhin indie-julkaisija, tunnetaan muun muassa suosittujen indie-pelien, kuten Gnosia, The Good Life, Idol Manager, Tasomachi: Behind the Twilight, Touhou Luna Nights, Fight Crab, Record of Lodoss War -Deedlit in Wonder Labyrinth-, La-Mulana-sarja, Bright Memory ja DEEEER Simulator julkaisijana.

PLAYISMin motto on “Bringing a Different Breed of Indie Games to the World”. (suom. ”Tuomme toisenlaisia indie-pelejä maailmalle.”)

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa