Ryhmävetoinen Exoprimal-verkkopeli tarjoaa lisäsisältöä pelipäivityksen myötä

PAN Vision Finlandin jakelema ja Capcomin julkaisema Exoprimal-toimintapeli tuo päivityksen mukana muun muassa suositut Street Fighter 6 -taistelijat sekä lisää pelattavaa.

Ainutlaatuisen tieteistarinan kertova ja kuvitteelliseen tulevaisuuteen sijoittuva Exoprimal-toimintapeli ammentaa taistelunsa erikoisesta hirmuliskouhasta. Ryhmävetoista taistelua ja kiperiä tilanteita toisiinsa yhdistävä peli on nyt päivittynyt uudella lisäsisällöllä, jossa mukaan liittyvät Street Fighter 6 -pelistä tutut hahmot. Lisäksi pelipäivitys sisältää uuden tehtävätyypin, uuden pelikartan ja kosolti lisää varusteita. Luvassa on myös kiehtovia halloween- ja jouluteemaisia pelitapahtumia.

Nyt alkanut Exoprimalin toinen pelikausi sisältää kolme eri varustekokonaisuuta Street Fighter -hahmoille. Näitä ovat Ryu-, Guile- ja Chun-Li-ottelijoiden Deadeye, Zephyr ja Vigilant. Jokainen varustekattauksista sisältää viisi eri osaa: exopuvun pinnoitteen sekä decal-, charm- ja stamp-koristeet ja hahmokohtaisen emote-liikkeen. Hahmopaketeista Ryu on ansaittavissa ilmaiseksi pelaamalla Dino Survival -pelitiloja, kun taas Chun-Li- ja Guile-varustepaketit ovat ostettavissa erikseen.

Uutena tehtävätyyppinä päivitys esittelee paot, joissa kymmenpäisen tiimin pitää edetä pelastautumispaikalle ajoissa läpi dinosauruslauman. Jotta pakotehtävä voi onnistua, pelaajien pitää toimia yhteistyössä taktisesti ja keskittää voimavaransa oikein.

Uusia pukuvaihtoehtoja on kaksi: lähitaisteluun siirtymisen ja tehokkaat iskut mahdollistava Edge Strike sekä dinosauruksia sokeuttava ja vihollistaistelijoita häiritsevä Drone. Näiden taistelurigien lisäksi mukana on kaksi uutta pukumoduulia, kuten pienhyökkäyksiltä suojaava Anti-Horde ja vahingonsietokykyä parantava Magnum.

Lisäksi päivitys tuo mukanaan pelaajien taistelutiedot uuden Battle Records -ominaisuuden muodossa. Näistä tiedoista löytyy kiehtovaa statistiikkaa ja tilastoja pelaajien suorituskyvyistä eri otteluissa.

Uuden pelikauden kruunaavat pelitapahtumat, joista ensimmäisenä on vuorossa 20. lokakuuta ja 8. marraskuuta välillä pelattavissa oleva halloween-tapahtuma. Sen erikoispalkintona pelaajalle on erikoinen kurpitsapääkoriste omille exopuvuille. Joulukuun 14.-27. välisenä aikana on vuorossa joulutapahtuma, josta palkintona pelaajalle on exopuvussa käytettävä joulupukinhattu.

Exoprimal on moninpelivetoinen toimintakokemus, joka rakentuu sujuvan yhteistyön varaan. Tämä lisäksi pelissä on myös kilpailullinen puoli, joka tuo oman lisäsävynsä vauhdikkaisiin konflikteihin. Pelimuodoista keskeisin on Dino Survival, jossa kaksi viiden hengen tiimiä taistelee liskouhkaa vastaan kilpailullisessa hengessä. Dynaamiset, alati muuttuvat tavoitteet pitävät pelaajajoukkueet varpaillaan ja haastavat joukkueet monin eri tavoin. Koska erilaisia tehtäviä ja tavoitteita on moneen makuun, peli säilyttää raikkautensa ja kiehtovuutensa pelisessiosta toiseen. Eletään vuotta 2040 ja maapallo on kriisin partaalla. Hurjat hirmuliskot ovat ilmaantuneet tyhjästä ja aiheuttaneet tuhoa kaupungeissa maailmanlaajuisesti. Moninpelivetoisuudestaan huolimatta Exoprimalissa on tarinavetoinen lähestymiskulma pelimaailman tapahtumiin. Sen kiehtovat käänteet ja värikkäät hahmot auttavat pelaajia syventymään tapahtumiin ja ymmärtämään paremmin dinosaurusmysteeriä.

Exoprimal on saatavilla sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lisätietoja
www.exoprimal.com

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Ryhmävetoinen Exoprimal-verkkopeli tarjoaa lisäsisältöä pelipäivityksen myötä”

Vastaa