Saat S-ryhmän Bonusta Moin puhelinliittymistä

Moi Mobiili Oy, suomalainen mobiilioperaattori, tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen mahdollisuuden kerryttää S-ryhmän Bonusta puhelinliittymänsä kuukausimaksuista. Tämä yhteistyö S-ryhmän kanssa on merkittävä etu Moi Mobiilin asiakkaille, sillä se mahdollistaa Bonuksen kerryttämisen mobiilipalveluiden kautta, jotka ovat osa jokapäiväistä elämäämme.

Bonuksen kerryttäminen

Bonuksen kerryttäminen Moin liittymillä on suoraviivaista. Uudet asiakkaat voivat liittyä Moi Mobiilin asiakkaiksi osoitteessa moi.fi. Rekisteröinnin jälkeen asiakkaat voivat kirjautua Mun Moi -asiakasportaaliin, valita ”Omat tiedot” ja liittää S-Etukorttinsa tietoihinsa. Tämän jälkeen jokainen Moi Mobiilin tuotteista ja palveluista maksettu euro kerryttää Bonusta S-ryhmän asiakasomistajatilille.

Mitkä palvelut kerryttävät Bonusta?

Bonusta kerryttävät seuraavat Moi Mobiilin palvelut:

  • Mobiililiittymien kuukausimaksut.
  • Kotimaan normaalihintaiset puhelut matka- ja lankapuhelinliittymiin.
  • Normaalihintaiset teksti- ja multimediaviestit.
  • Kotimaan datasiirto.

Nämä palvelut kattavat arjen peruskäytön, tehden Bonuksen kertymisestä jatkuvaa ja vaivatonta.

Bonuksen kertyttämisen poikkeukset

On tärkeää huomata, että tietyt palvelut ja tuotteet eivät kerrytä Bonusta. Näitä ovat:

  • Palvelunumeroiden puhelut.
  • Palvelutekstiviestit.
  • Mobiilimaksut.
  • Ulkomaan puhelut, tekstiviestit ja datan käyttö.
  • Asiakaspalvelun palvelumaksut ja kansainväliset viestit.

Bonuksen maksuehdot

Bonuksen saaminen edellyttää, että Moille maksettu lasku on suoritettu kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä, varmistaen Bonuksen oikea-aikaisen ja oikein laskettavan kertymisen.

Moin palvelun laatu

Moi Mobiili tarjoaa kilpailukykyiset hinnat ja korkealaatuisen asiakaspalvelun. Nämä tekijät ovat syitä, miksi yhä useammat suomalaiset valitsevat Moi Mobiilin liittymäntarjoajakseen. Bonuksen kerryttäminen lisää arvoa asiakkaiden arkeen.

Miten liittyä Moi Mobiiliin?

Liittyminen on helppoa: vieraile osoitteessa moi.fi, valitse liittymä ja täytä tarvittavat tiedot. Aktivoinnin jälkeen voit alkaa kerryttämään Bonusta käyttämistäsi palveluista.

Yhteenveto

Moi Mobiili yhdistää mobiilipalvelut ja S-ryhmän Bonusedut, tuoden asiakkailleen lisäarvoa jokapäiväisessä elämässä. Moi Mobiilin valinta mahdollistaa Bonuksen kertymisen samalla, kun nautit laadukkaista mobiilipalveluista.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa