Samsung ja Marimekko yhdistävät voimansa

Espoo, Suomi – 31. tammikuuta 2024 – Samsung ja Marimekko ovat yhdistäneet voimansa luodakseen ainutlaatuisen yhteistyökokonaisuuden, joka tuo yhteen Marimekon ikonisen Unikko-kuvion ja Samsungin innovatiiviset teknologiat. Tämä yhteistyö merkitsee merkittävää askelta molempien brändien historiassa, yhdistäen suomalaisen designin ja modernin teknologian ainutlaatuisella tavalla.

Samsung ja Marimekko: yhteistyön hedelmät

Samsungin tuotevalikoima laajenee rajoitetun ajan saatavilla olevalla Samsung Galaxy -lisätarvikekokoelmalla, joka sisältää Unikko-kuvioituja puhelinten suojakuoria, Galaxy Buds -kuulokkeiden suojakoteloita ja älykellorannekkeita. Marimekon 60-vuotisjuhlavuoden kunniaksi luodut tuotteet heijastavat brändin tunnetun kuosin eloisuutta ja värikylläisyyttä, tarjoten samalla käyttäjille mahdollisuuden tuoda henkilökohtaista tyyliä jokapäiväisiin esineisiinsä.

The Frame -televisio ja Marimekko: taiteen uusi aalto

Samsungin The Frame -televisio saa myös oman osansa yhteistyöstä, kun yli 40 Marimekon taidekuvaa tulee saataville Samsung Art Storen valikoimaan. Tämä kokoelma sisältää huolellisesti valittuja teoksia Marimekon laajasta suunnittelijoiden kirjosta, tuoden kotiin uuden ulottuvuuden taiteen ja teknologian liitosta. The Frame -televisio muuttuu näin paitsi viihdelaitteeksi, myös kodin taidegalleriaksi.

Rajoitettu erä saatavilla pian

Rajoitetun ajan saatavilla oleva Samsungin ja Marimekon yhteistyötuotteiden sarja on saatavilla maaliskuusta 2024 alkaen. Tuotteita voi hankkia niin Samsungin verkkokaupasta kuin valikoiduilta jälleenmyyjiltä Pohjoismaissa. Tämä ainutlaatuinen valikoima tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden yhdistää arki ja taide Samsungin ja Marimekon ainutlaatuisen designin kautta.

Kulttuuriperintö ja innovaatio kohtaavat

Marimekon ja Samsungin yhteistyö ei ole ainoastaan tuotekehityksen ja designin fuusio, vaan se kuvastaa myös kahden brändin perintöä ja pyrkimystä innovaatioon. Marimekon Unikko-kuvio, joka on ollut osa suomalaista designhistoriaa yli puoli vuosisataa, saa nyt uuden elämän Samsungin modernissa teknologiassa. Yhteistyö heijastaa molempien brändien sitoutumista laadukkaaseen muotoiluun ja käyttäjäkokemukseen.

Samsungin sitoutuminen muotoiluun

Samsung on aina ollut edelläkävijä älyteknologian ja muotoilun saralla. Yhtiö on tunnettu innovatiivisista tuotteistaan, kuten Galaxy Flip- ja Fold-älypuhelimista, jotka ovat mullistaneet käsityksemme modernista mobiiliteknologiasta. Marimekon kanssa tehty yhteistyö laajentaa Samsungin design-filosofiaa, tuoden markkinoille tuotteita, jotka eivät ainoastaan tarjoa huippuluokan teknologiaa, vaan myös ainutlaatuisen design-kokemuksen.

Marimekon vaikutus suomalaisessa designissa

Marimekko on ollut suomalaisen designin sydämessä vuosikymmeniä, tuoden markkinoille ikonisia kuoseja ja värejä, jotka ovat muovanneet suomalaista muotoiluperinnettä. Marimekon designfilosofia, joka korostaa käytännöllisyyttä, kestävyyttä ja esteettistä iloa, yhdistyy nyt Samsungin teknologian kanssa, luoden uuden aikakauden käyttöesineiden muotoilussa.

Samsung Art Storen uusi ulottuvuus

Samsung Art Store on ollut The Frame -televisioiden erottuva ominaisuus, tarjoten käyttäjille pääsyn tuhansiin taideteoksiin ja mahdollisuuden muuttaa televisio taidegalleriaksi. Marimekon taidekuvien lisääminen kokoelmaan tuo uuden ulottuvuuden palveluun, rikastuttaen sitä suomalaisella designilla ja taiteella. Tämä mahdollistaa käyttäjille henkilökohtaisemman ja merkityksellisemmän kokemuksen kodin viihtyisyyden ja esteettisyyden suhteen.

Johtopäätökset

Samsungin ja Marimekon yhteistyö on merkittävä askel molempien brändien historiassa, tuoden yhteen kaksi eri alaa – teknologian ja designin – luoden samalla ainutlaatuisia tuotteita ja kokemuksia. Tämä yhteistyö ei ainoastaan rikasta kuluttajien arkea, vaan myös heijastaa molempien yritysten sitoutumista innovaatioon, laatuun ja kestävään designiin.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


0 kommenttia artikkeliin ”Samsung ja Marimekko yhdistävät voimansa”

Vastaa