Samsung ja uusien televisioiden kampanja

Samsung AI TV:n uusi aikakausi. Osta valikoituja tv-uutuuksia

Samsung on yksi johtavista älytelevisioiden valmistajista, ja yritys on integroinut tekoälyn ominaisuudet useimpiin malleihinsa. Nämä älytelevisiot käyttävät tekoälyä parantaakseen kuvanlaatua, äänentoistoa ja käyttäjäkokemusta. Tekoäly skaalaa kuvan resoluution korkeammaksi ja optimoi väritoiston, jotta katselukokemus olisi mahdollisimman miellyttävä riippumatta alkuperäisestä videon laadusta.

Samsungin älytelevisiot sisältävät myös älykkäitä suositusjärjestelmiä, jotka analysoivat käyttäjän katselutottumuksia ja suosittelevat sisältöä sen mukaan. Tämä personoitu lähestymistapa auttaa käyttäjiä löytämään uutta mielenkiintoista sisältöä ilman pitkiä etsintäjaksoja. Lisäksi Samsungin televisiot tarjoavat integroitua ääniohjausta, jonka avulla käyttäjät voivat hallita laitetta puhumalla, mikä tekee käytöstä entistä vaivattomampaa.

Osta valikoituja tv-uutuuksia. Q Soundbar tai Music Frame kaupan päälle (arvo jopa 899 €).

Tarjous voimassa 24.4.–2.6.2024 tai niin kauan kuin varastoa riittää osoitteessa samsung.com/fi. Kaupanpäällistuote lisätään automaattisesti kassalla. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin

Teknologian kehitys

Tekoälyn integrointi televisioihin on osa laajempaa trendiä, jossa kodinkoneet muuttuvat yhä älykkäämmiksi. Samsungin AI TV:ssä käytetään Quantum Processor -teknologiaa, joka hyödyntää tekoälyä kuvan ja äänen parantamiseen reaaliajassa. Tämä prosessori ei ainoastaan paranna kuvanlaatua, vaan myös mukauttaa ääniasetuksia ympäristön mukaan, tarjoten näin optimoidun äänikokemuksen katseluun.

Lisäksi nämä televisiot hyödyntävät tekoälyä ymmärtääkseen käyttäjän kielellisiä komentoja paremmin, mikä tekee ääniohjauksesta entistä tarkempaa ja monipuolisempaa. Samsungin kehitystyö älytelevisioiden alalla osoittaa yrityksen sitoutumista tarjota kuluttajille edistynyttä teknologiaa, joka parantaa arjen mukavuutta ja viihdyttävyyttä.

Osta valikoituja tv-uutuuksia. Q Soundbar tai Music Frame kaupan päälle (arvo jopa 899 €).

Tarjous voimassa 24.4.–2.6.2024 tai niin kauan kuin varastoa riittää osoitteessa samsung.com/fi. Kaupanpäällistuote lisätään automaattisesti kassalla. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin

Älykäs sisältösuositus

Yksi Samsungin älytelevisioiden merkittävimmistä tekoälyominaisuuksista on niiden kyky tarjota kohdennettuja sisältösuosituksia. Televisiot analysoivat aktiivisesti katsottua sisältöä ja käyttäjän vuorovaikutusta eri sovellusten kanssa, jotta ne voivat suositella ohjelmia ja elokuvia, jotka vastaavat käyttäjän mieltymyksiä. Tämä ei ainoastaan tee sisällön löytämisestä helpompaa, vaan myös parantaa käyttökokemusta, kun käyttäjä voi löytää mielenkiintoista katsottavaa nopeammin.

Sisältösuositusjärjestelmä hyödyntää monimutkaisia algoritmeja, jotka oppivat jatkuvasti käyttäjän käyttäytymisestä ja mieltymyksistä. Tämä on esimerkki siitä, miten tekoäly voi toimia saumattomasti taustalla, tarjoten merkittäviä etuja ilman, että käyttäjän tarvitsee itse tehdä monimutkaisia asetuksia tai valintoja.

Käyttäjäystävällinen ääniohjaus

Ääniohjaus on toinen alue, jossa Samsungin AI-teknologia loistaa. Käyttäjät voivat ohjata televisiotaan pelkällä äänellä, mikä mahdollistaa esimerkiksi kanavien vaihdon, äänenvoimakkuuden säätämisen ja sovellusten käynnistämisen ilman kaukosäädintä. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun kaukosäädin ei ole käsillä tai käyttäjä haluaa pysyä aktiivisena toimien samalla television kanssa.

Samsungin älytelevisiot tukevat useita eri ääniohjausjärjestelmiä, kuten Bixby, Google Assistant ja Amazon Alexa. Tämä yhteensopivuus eri alustojen kanssa tekee televisioista vieläkin monipuolisempia ja käyttäjäystävällisempiä, sillä ne voidaan integroida osaksi laajempaa älykotijärjestelmää.

Tärkeät ominaisuudet listattuna

  1. Quantum Processor: Parantaa kuvan ja äänen laatua tekoälyn avulla.
  2. Sisältösuositukset: Tarjoaa kohdennettuja suosituksia perustuen käyttäjän toimintaan ja mieltymyksiin.
  3. Ääniohjaus: Mahdollistaa television ohjaamisen äänikomennoilla käyttäen Bixbyä, Google Assistantia tai Amazon Alexaa.
  4. Adaptive Sound: Mukauttaa ääniasetuksia automaattisesti ympäristön mukaan.
  5. Ambient Mode: Muuntaa television osaksi sisustusta, kun sitä ei käytetä aktiivisesti.

Tulevaisuuden näkymät

Tekoälyn ja älyteknologian jatkuva kehitys lupaa tuoda vieläkin edistyneempiä ominaisuuksia Samsungin älytelevisioihin tulevaisuudessa. Näitä voivat olla entistä parempi käyttäjien toiveiden ymmärtäminen ja ennakoivat toiminnot, jotka tekevät televisiokokemuksesta vieläkin saumattomamman ja mukautuvamman. Innovatiiviset teknologiat, kuten AI-optimoidut pelitilat ja edistyneemmät äänentoistojärjestelmät, ovat myös kehityksen kohteina.

Nämä parannukset eivät ainoastaan lisää viihtyisyyttä ja käytön helppoutta, vaan ne myös vahvistavat televisioiden roolia keskeisenä osana nykyaikaista älykotia. Samsungin jatkuva panostus tutkimukseen ja kehitykseen on avainasemassa näiden tulevaisuuden teknologioiden tuomisessa kuluttajamarkkinoille.

samsung ai tv 2024

Tekoälyn käyttöönotto muuttaa tapaa, jolla käyttäjät vuorovaikuttavat televisioidensa kanssa. Käyttäjät voivat nauttia helpommin saavutettavasta ja miellyttävämmästä viihdekäyttökokemuksesta ominaisuuksien, kuten äänikomentojen ja älykkäiden sisältösuositusten avulla, jotka on räätälöity yksilöllisten mieltymysten mukaan. Olipa kyse kuvanlaadun parantamisesta tai äänen selkeyden lisäämisestä, nämä AI-televisiot on suunniteltu mukautumaan kunkin käyttäjän ainutlaatuisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin, tarjoten älykkäämmän ja mukaansatempaavamman katselukokemuksen.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa