Sengoku Dynastyn farmipäivitys on nyt saatavilla: Viljele, korjaa ja kukoista!

Kehittäjä Superkami ja julkaisija Toplitz Productions ovat iloisia voidessaan ilmoittaa, että sen monigenreisen avoimen maailman roolipelin, kaupunkirakentelun, elämäsimulaation ja selviytymispelin Sengoku Dynastyn ensimmäinen merkittävä lisäsisältö on nyt saatavilla PC:lle.

Sengoku Dynastyn viljelypäivitys, joka saapuu vaiheittain, alkaen tämänpäiväisestä suuresta sisältöpudotuksesta, tuo mukanaan erilaisia maa- ja vesiviljelykasveja kasvatettavaksi ja korjattavaksi, kuten hirssiä, valkosipulia, purjoa, persiljaa, wasabia, nauriita sekä riisiä. Päivitys ei kuitenkaan rajoitu pelkästään viljelykasveihin, vaan Sengoku Dynastyn laajan kartan eteläosassa on uusi kylä, Aratani. Se on rauhallinen maanviljelyskylä, jossa pelaajat voivat olla vuorovaikutuksessa kauppiaiden kanssa täydentääkseen resurssejaan ja aloittaakseen jännittäviä uusia tehtäviä. Päivitys tuo myös uusia maanviljelytyökaluja ja maanviljelyrakenteen kompostiaseman muodossa.

Ottaen huomioon yhteisön palautteen julkaisun jälkeen, kehittäjä Superkami ottaa käyttöön myös paljon toivotun pelin ominaisuuden ”uudelleen kasvaminen”, joka vähentää aggressiivisen metsäkadon aiheuttamaa lohduttomuutta. Sengoku Dynastyn pelaajat huomaavat, että metsätuhot tai liikaa korjatut resurssit kasvavat tai ilmaantuvat uudelleen, mukaan lukien tyhjentyneet kaivosesiintymät.

Pitämällä yhteisöllisyyden ja ystävyyden tunteen elossa, pelaajat, jotka aikovat työstää maata yhteistyötilassa, voivat myös tervehtiä kanssapelaajiaan kohteliaalla kumarruksella, joka on yksi esimerkki 12 emotesta, jotka on myös lisätty viimeisimmässä päivityksessä. Tämä tuo peliin uuden ilmaisun tason.

Maanviljelyä koskeva päivitys on olennainen lisä pelin yleiseen lähtökohtaan. Sengoku Dynastyn rikas historiallinen ja kulttuurinen ympäristö tarjoaa kiehtovan taustan, jonka avulla pelaajat voivat paitsi omaksua menneen aikakauden, jota leimasivat syvälliset sosiaaliset ja poliittiset muutokset, myös kasvattaa omaa hyvinvoinnin ja kasvun tunnettaan. Varhaisen pääsyn aikana tarjottavan sisällön etenemissuunnitelma lisää jatkossakin jännittäviä ja monipuolisia ominaisuuksia ja kerronnallisia elementtejä pelaajien nautittavaksi.

”Maanviljely oli keskiaikaisessa Japanissa tärkeä toiminto ja yksi pelaajiemme useimmin toivomista ominaisuuksista. Olemme iloisia voidessamme esitellä sen ensimmäisessä suuressa sisältöpäivityksessämme, joka sisältää myös huomattavan suorituskyvyn parannuksen koko peliin. Odotamme innolla voivamme pian kertoa lisää tulevista suunnitelmistamme.” – sanoo Jan Cieślar, Superkamin toimitusjohtaja.

Sengoku Dynastyn sisällön ja pelaajille suunnattujen ominaisuuksien täydellisen erittelyn saamiseksi tästä päivästä alkaen pelaajia kehotetaan tutustumaan pelin viralliseen Steam-sivuun.

Tietoja Superkamista
Superkami on studio, jolla on yksi tehtävä – antaa lahjakkaiden ihmisten tehdä parhaita mahdollisia pelejä.  Joustavana, täysin etätyönä toimivana studiona, jonka ympäri maailmaa levittäytynyt tiimi koostuu kokeneista veteraaneista ja kunnianhimoisista uusista tulokkaista, he pyrkivät innovaationsa ja tyylinsä avulla tuomaan ainutlaatuista sisältöä aivan uudelle yleisölle. Heidän ensimmäisenä julkistamansa nimike on Sengoku Dynasty – avoimen maailman selviytymispeli, joka sijoittuu keskiaikaisen Japanin kauniiseen maailmaan.

Tietoja Toplitz Productionsista
Saksalais-itävaltalainen julkaisija, jonka nimi juontaa juurensa Itävallan sydämessä sijaitsevasta salaperäisestä Toplitz-järvestä, kehittää ja julkaisee  kaikille alustoille pelejä, joissa on ”sydän ja sielu”. Yritys koostuu terveestä sekoituksesta kokeneita alan veteraaneja ja nuoria lahjakkuuksia, jotka kaikki ovat intohimoisia pelaajia. He nauttivat yhteistyöstä luovien kehittäjien kanssa monien jännittävien nimikkeiden, kuten ”Dynasty”- ja ”Giant”-sarjojen, parissa.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa