SERUM julkaistaan Early Accessissa PC:llä 23. toukokuuta ja se paljastaa nyt mukaansatempaavan CGI-trailerin

Oberhaching, Saksa, 7. toukokuuta 2024 – Kehittäjä Game Island ja julkaisija Toplitz Productions ovat iloisia voidessaan ilmoittaa, että heidän jännittävä ensimmäisen persoonan selviytymisseikkailupelinsä SERUM julkaistaan PC:lle Steamin Early Accessin kautta 23. toukokuuta. 

Uusin CGI-traileri näyttää pelin päähenkilön, Adamin, joka on Matamisin saarella sijaitsevan EVAS Corporation -nimisen lääkeorganisaation potilas ja selviytyjä. Katastrofaalisessa käänteessä EVAS joutuu lopulta vastuuseen mutageenitapauksesta, jolloin Adam jää yksin ja joutuu etsimään vastauksia.

SERUM lupaa intensiivisen, sykähdyttävän seikkailun, joka purkaa selkäpiitä karmivaa salaliittoa mutageenipandemian varjossa ja tuhoon tuomitussa maailmassa. Päättäväisyys ja tahto selviytyä vaikuttavat suuresti siihen, miten pelaajat liikkuvat ympäristössä etsiessään seerumin lähteitä ja keksiessään keinoja selviytyä.

Seerumi on elintärkeä eliksiiri, joka voi pidentää elämää saastuneessa maisemassa ja vahvistaa nopeuteen, näköön ja voimaan liittyviä kykyjä. Seerumia voidaan käyttää myös käsintehtyjen aseiden parantamiseen, jotka ovat välttämättömiä metsästyksessä tai puolustautumisessa mutantoituneita kauhuja vastaan. Pelaajien on etsittävä maailmasta erilaisia esineitä, joita voidaan hyödyntää ja kierrättää tai käyttää tukikohdan parantamiseen. Pelaajien on paitsi hallinnoitava löytämiään resursseja huolellisesti maailmaa tutkiessaan, myös pidettävä silmällä ajan kulkua, sillä se hupenee jatkuvasti.

Selviytyjät kohtaavat jatkuvan ajanpaineen, mutta he joutuvat myös vastatusten maisemaa asuttavien mutatoituneiden hirviöiden kanssa, kuten aggressiivisten sumususien, luita murskaavien villisikojen ja jopa säälimättömien elävien kuolleiden kanssa, jotka ovat tartunnan saaneiden ja kuolleiden työläisten jäänteitä.

Osaa maisemasta peittävä myrkyllinen sumu on hyytävä muistutus ympäristöön kohdistuvista katastrofaalisista vaikutuksista. Pelaajan selviytyminen ei ole taattu, ellei hän pysty valjastamaan resursseja ja ylläpitämään olemassaoloa tässä hauraassa mutta tappavassa maailmassa. 

SERUMin ainutlaatuinen aikamekaniikka yhdistettynä sen käsityö- ja seeruminvalmistusjärjestelmään pohjustaa tietä kokeiluille ja löytöretkille, kun pelaajat valjastavat seerumin voimakkaat kyvyt eri paikoissa. Kaiken tämän taustalla on jännittävä tarina salaliitosta, peittelystä ja tieteellisestä huolimattomuudesta.

Kehittäjä Game Island ja julkaisija Toplitz Productions toteuttivat hiljattain SERUMin julkisen pelitestauksen, kun he viimeistelivät pelin varhaisen julkaisun PC-versiota. Tämä on jatkoa sen erinomaiselle menestykselle helmikuun Steam Next Fest -tapahtumassa aiemmin tänä vuonna, jossa se sijoittui 50 eniten pelatun demon joukkoon ja saavutti vaikuttavan 17. sijan tapahtuman aikana eniten seurattujen demojen listalla. Pelaajat, jotka ovat kiinnostuneita toivomuslistaamaan pelin tai tutustumaan siihen tarkemmin, voivat tehdä sen SERUMin virallisen Steam-sivun kautta. He voivat myös osallistua keskusteluun pelin omalla Discord-palvelimella täällä

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa