Serumin demo saapuu Steamin Next Fest -tapahtumaan

Kehittäjä Game Island ja julkaisija Toplitz Productions ovat iloisia paljastaessaan, että heidän ensimmäisen persoonan selviytymisseikkailupelinsä SERUM tarjoaa pelattavissa olevan demon Steamissa 5. helmikuuta alkaen.

SERUMia ohjaa ainutlaatuinen pelimekaniikka: salaperäinen eliksiiri (seerumi) on eloonjäämisesi kannalta välttämätön elinehto, jolla on parantava vaikutus Blightiin, ihmisen aiheuttamaan katastrofiin, joka on jättänyt maailman raunioiksi. Tutustu siihen, miten tämä elintärkeä neste voi pidentää olemassaoloasi, vahvistaa kykyjäsi ja parantaa käsityönä valmistettua asearsenaalia. Mutta varo, aika on kortilla, ja kello tikittää. Sinun on valmistettava erilaisia seerumeita selviytyäksesi, taisteltava vaarallisia mutatoituneita olentoja vastaan, ratkaistava kiehtovia arvoituksia ja lopulta paettava vaaroista, joihin olet uppoutunut… tai kuoltava yrittäessäsi.

Next Fest -demo antaa pelaajille ensimmäisen todellisen käytännön kokemuksen pelistä, kun he lähtevät jännittävälle matkalle pimeyden sydämeen. SERUM haastaa pelaajat selviytymään; heidän lähitaistelu- ja kamppailutaitonsa joutuvat äärimmäiseen testiin, kun he uskaltautuvat ikuisesti muuttuneeseen maailmaan, jossa kestävyydestä tulee ensiarvoisen tärkeää.

SERUM rohkaisee pelaajaa selviytymään ja sopeutumaan vihamielisessä ympäristössä aikapaineen alla, sillä siinä on lukuisia jumalattomia mutatoituneita olentoja, joita on kestettävä, sekä tuhon ja rappeutumisen maailma, jota voi tutkia vastauksia etsiessään.

Lisätietoja SERUMista löytyy pelin viralliselta Steam-sivulta sekä pelin säännöllisistä devlogeista ja X-päiväkirjasta (Twitter), joissa kerrotaan lisää pelimaailmasta, askartelusta ja makaaberista vaaroista, joita pelaajat kohtaavat.

Toivomuslistaa peli Steamissa tästä

Tietoja Toplitz Productionsista

Saksalais-itävaltalainen julkaisija, jonka nimi juontaa juurensa Itävallan sydämessä sijaitsevasta salaperäisestä Toplitz-järvestä, kehittää ja julkaisee kaikille alustoille pelejä, joilla on ”sydän ja sielu”. Yritys koostuu terveestä sekoituksesta kokeneita alan veteraaneja ja nuoria lahjakkuuksia, jotka kaikki ovat intohimoisia pelaajia. He nauttivat yhteistyöstä luovien kehittäjien kanssa monien jännittävien nimikkeiden, kuten ”Dynasty”- ja ”Giant”-sarjojen, parissa.

Pysy ajan tasalla ja opi kaikki tietämisen arvoinen Toplitz Productionsista seuraamalla yritystä: X, Facebook, virallinen verkkosivu ja Instagram.

Tietoja Game Island S.A:sta

Game Island S.A. perustettiin heinäkuussa 2020 The Dust S.A:n tytäryhtiöksi. Game Island on erikoistunut pelien tuottamiseen Steam- ja konsolialustoille. Serum on Game Island S.A.:n portfolion ensimmäinen merkittävä nimike, joka on parhaillaan kehitteillä. Pelin julkaisee maailmanlaajuisesti Toplitz Productions.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Serumin demo saapuu Steamin Next Fest -tapahtumaan”

Vastaa