Session: Skate Sim -skeittipelissä rullataan hylätylle ostarille

PAN Vision Finlandin jakelemassa ja NACONIn julkaisemassa Session: Skate Sim -skeittauspelissä siirrytään temppuilemaan hylättyyn ostoskeskukseen. Monipuolisen sisäympäristön tarjoava tapahtumapaikka sisältää portaita, penkkejä, kaiteita ja muita rakennelmia monenlaisin korkeuseroin ja kulmin. Nämä antavat mielikuvitukselle syyn haastaa taitonsa ja luovuutensa sekä pistää kameran taltioimaan parhaimmat hypyt, grindit ja muut temput. Uuden miljöön lisäksi mukana on aimo valikoima kosmeettisia päivityksiä omalle skeittilaudalle ja pelihahmolle.

Session: Skate Sim -simulaation kantavana ajatuksena on pelikokemus skeittaajilta skeittaajille. Peliä ovatkin olleet tekemässä oikean maailman skeittiharrastajat. Pelaajan ohjastama pelihahmo on yksi 16 pelattavasta skeittaajasta ja vapaa kulkemaan paikasta toiseen. Mutta todistaakseen taitonsa muille, pelaajan pitää taltioida omat temppunsa ja huippuhetkensä pelissä olevalla videokameralla. Pelin ominaisuuksiin lukeutuukin monipuolinen videoeditori, jolla omat kikkailut, grindit ja loikat voi helposti editoida ja jakaa muiden nähtäväksi. Pelimaailman fysiikat on kehitetty tarkkuus, realismi ja sulavuus mielessä. Tämä myös helpottaa pelihahmon hallintaa, sillä fysiikanlait on helppo ymmärtää. Pelissä on myös monipuoliset mahdollisuudet oman pelihahmon ja tämän skeittilaudan räätälöintiin. Mukana on oikeasta maailmasta tuttuja skeittausaiheisia merkkejä, kuten Fallen, Zero, GrindKing, Thankyou, HIJINX Net, Antilanta, Roger Skate CO, No-Comply ja iDabble. Skeittilautoihin löytyy yli 250 erilaista osaa vaihdettavaksi.

Session: Skate Sim on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S-, Xbox One ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 12.

https://session-skatesim.com

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Session: Skate Sim -skeittipelissä rullataan hylätylle ostarille”

Vastaa