Siirrä puhelinliittymäsi Telialle- saat kaupan päälle vastamelukuulokkeet

  • Kampanjan kesto: 19.-28.2.
  • JBL Tune 770NC -vastamelukuulokkeet
  • Arvo 129 €
  • Kaupanpäälliset ovat väriltään mustia
  • Toimitus asiakkaille alkaen 1.5.
  • Huom, koskee vain numeronsiirtoja Telialle, ei siis koske uutena avattuja liittymiä

Monipuoliset liittymät ja mahtavat edut: Telia

Telian puhelinliittymät tarjoavat asiakkailleen monipuolisia vaihtoehtoja, jotka sopivat kaikenlaisiin tarpeisiin. Käyttäjä löytää liittymävalikoimastaan vaihtoehtoja kevyestä käytöstä aina vaativaan ammattikäyttöön. Telia tarjoaa puhe- ja tekstiviestipalveluiden lisäksi runsaita datamääriä, joiden avulla käyttäjä voi surffailla netissä, käyttää sovelluksia ja katsoa suoratoistopalveluita huoletta.

Ainutlaatuiset edut Telian asiakkaille

Siirtyessään Telian asiakkaaksi, käyttäjä saa aina huippuedut käyttöönsä. Esimerkiksi puhelinliittymän siirtäessään Telian puolelle, käyttäjä saa kaupan päälle vastamelukuulokkeet. Nämä laadukkaat kuulokkeet takaavat, että käyttäjä voi nauttia musiikista tai puheluista häiriöttä missä tahansa ympäristössä. Lisäksi Telia tarjoaa asiakkailleen monia muita etuja, kuten alennuksia laitteista, bonuspisteitä ja eksklusiivisia tarjouksia.

Luotettava ja nopea verkko

Telian verkko tunnetaan luotettavuudestaan ja nopeudestaan. Telia tarjoaa kattavan peiton koko maassa, joten käyttäjä voi olla varma, että hänellä on hyvä yhteys missä tahansa hän onkin. Telia panostaa jatkuvasti verkkonsa kehittämiseen, jotta he voivat tarjota käyttäjilleen entistäkin parempaa palvelua ja suorituskykyä.

Asiakaspalvelu aina apunasi

Telia arvostaa asiakkaitaan ja haluaa varmistaa, että he saavat aina parasta mahdollista palvelua. Siksi Telia tarjoaa laadukasta asiakaspalvelua, joka on aina valmiina auttamaan käyttäjiä kaikissa liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa. Olipa kyse sitten liittymän aktivoinnista, laskutuksesta tai teknisistä kysymyksistä, käyttäjä voi luottaa siihen, että Telia auttaa häntä nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Helppo siirtymäprosessi

Siirtyminen Telialle on helppoa ja vaivatonta. Käyttäjä voi tehdä sen helposti verkossa tai vierailemalla lähimmässä Telia Kaupassaan, jossa asiantunteva henkilökunta auttaa häntä mielellään kaikissa liittymään liittyvissä asioissa. Telia huolehtii vanhan liittymän irtisanomisesta ja uuden liittymän aktivoinnista, joten käyttäjän tarvitsee vain nauttia uusista eduista, joita Telia tarjoaa.

Valitse Telia ja nauti eduista heti

Siirrä puhelinliittymäsi Telialle jo tänään ja saat kaupan päälle laadukkaat vastamelukuulokkeet. Lisäksi pääset nauttimaan monista muista Telian asiakkaille tarjoamista eduista, kuten luotettavasta verkosta ja laadukkaasta asiakaspalvelusta. Valitsemalla Telian käyttäjä voi olla varma, että hän saa parasta vastinetta rahoilleen ja voi nauttia huolettomasta ja sujuvasta liittymäkokemuksesta.

Siirrä puhelinliittymäsi Telialle jo tänään

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


2 kommenttia artikkeliin ”Siirrä puhelinliittymäsi Telialle- saat kaupan päälle vastamelukuulokkeet”

Vastaa