Siirtyminen seuraavaan Fortnite -kauteen

Viidakkoteemaisen Fortnite Chapter 4 Season 3:sen setit ovat pian päättymässä ja luonnollisesti pelaajat haluavat tietää, milloin seuraavan kauden tauko alkaa. Kausi 3 sisälsi joitain tähän mennessä nähtyjä parhaita aseita ja yhteistyömuotoja, mukaan lukien Battle Royaleen saapuneet Optimus Prime- ja Jujutsu Kaisen -hahmot

Tuleva kausi lupailee vielä jännittävämpää sisältöä. Pelaajat voivat odottaa kauden 4 alkavan pian kolmosen jälkeen. On hyvä muistaa, että matchmaking poistetaan käytöstä ennen päivityksen alkamista. Jos pelaajilla on yhä suoritettavia tehtäviä tai taisteluja, kannattaa ne suorittaa ennen tauon alkamista, sillä ne eivät siirry seuraavalle kaudelle.

Milloin Fortnite Chapter 4:n kausi 3 alkaa?

Fortnite Chapter 4:sen kauden 4 on määrä alkaa tänään, eli 25. elokuuta 2023. Pelin oma ilmoitus kaudesta 4 tulee näkyviin pelin alkaessa. Miltä näyttää Fortnite Chapter 4:n kaudella 4 oleva ”ryöstöteema”, joka sisältää muutamia ikonisia hahmoja ja paikkoja edellisiltä kausilta?

Useiden peliyhteisön tietäjien mukaan tuleva kausi 4 sisältää uusia kohteita, kuten Rocket Ram ja Deployable Turrets. Samoin suositut aseet, kuten Drum Gun, saattavat tehdä paluun ensi kaudella. Yhteistyö Payday 3:n kanssa näyttää myös olevan todennäköiseltä, koska kausi 4 pyörii ryöstöteeman ympärillä. Lisäksi pelaajat voivat odottaa, että osa vanhoista paikoista korvataan tulevalla kaudella uusilla POI-kohteilla. 

Uutta ja vanhaa

Joitakin aseita olisi pelaajien mukaan kiva saada seuraavaankin kauteen ja nämä ovat Kinetic Boomerang ja Cybertron Cannon. Nämä kaksi asetta olivat poikkeuksellisia Wilds-kaudella ja antoivat pelaajille uusia tapoja selviytyä intensiivisessä taistelussa. Yksi asia, jota jäädään kaipaamaan, on hyppääminen suurten puiden latvoihin pomppukukilla ja käyttämällä viiniköynnöksiä kartan yli kulkemiseen.

Fortniten v25.00-päivitys oli iso ja se toi valtavia karttamuutoksia, Transformers-crossoverin ja hauskoja dinokavereita. Silti pelaajat pohtivat jatkuvasti jo seuraavaa kausipäivitystä. On siis melkein aika ryhtyä ryöstöihin, sillä Fortnite Chapter 4:sen neljäs kausi on melkein täällä. Pelin uusin päivitys ravistelee saarta varmasti jälleen!

Tuoreimmat teaserit

Jotkut pelaajat ovat odottaneet Fortniten neljättä kautta kuukausien ajan. Kolmas kausi päättyy tällä hetkellä perjantaina 25. elokuuta klo 1 CT. Vaikka Epic Games ei ole vahvistanut sitä, tiedetään tämä taistelupassin ansiosta, jossa on lähtölaskenta.

Uudelle kaudelle on jo julkaistu useita teasereita, joissa kaikissa on taustalla mielenkiintoinen logo tai tunnus. Ensimmäinen teaser pudotettiin 20. elokuuta ja se näytti piirustuksia rakennuksesta. Twiitissä lukee: ”Kamerat, vartijat, holvit ja alan paras tiimi. Oletko mukana?” ja samainen logo näkyy kuvan oikeassa yläkulmassa.

Toinen teaser 21. elokuuta esittelee hämärän naisen hahmon, joka näyttää siltä kuin hän puhuisi radiopuhelimeen. Häntä ympäröivät hälytinlaserit. Lopulta 22. elokuuta Epic Games pudotti lihaksikkaan hahmon, joka kysyi jälleen kerran, oletko mukana.

Näyttää todennäköiseltä, että nämä hahmot ovat osa tiimiä, joka on valmis tekemään ryöstön ja ehkä he käyttävät kyseistä mystistä logoa. Tämä uusi ryhmä voi löytyä eri puolilta saarta tarjoten haasteita kultaharkkoja ja palkintoja vastaan.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


0 kommenttia artikkeliin ”Siirtyminen seuraavaan Fortnite -kauteen”

Vastaa