Skull and Bones -merirosvopeli paljasti ensimmäisen vuoden suunnitelmat ja kutsuu pelaajat avoimeen beetatestiin

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft kutsuu pelaajat koeponnistamaan pian julkaistavaa avoimen pelimaailman merirosvoseikkailua.

Kauan odotettu massiivinen avoimen pelimaailman merirosvoilu Skull and Bones saapuu purjeet tanassa! Vielä ennen julkaisua on pelistä luvassa avoin beetatestivaihe, jota pelaamalla voivat aiheesta kiinnostuneet tutustua merirosvojen kultakauden seikkailuihin omaa rosvoparoniuraansa aloitellen.

Beetatesti tulee pelattavaksi Epic Games Storen ja Ubisoft Connectin kautta pc-pelaajille sekä pelikonsolien omien kauppapaikkojen kautta PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille. Testi on käynnissä pidennetyn viikonlopun verran 8.-11. helmikuuta 2024. Testiversio tulee esiladattavaksi jo 6. helmikuuta kello 11 alkaen. Varsinainen aloitusaika testille on 8. helmikuuta kello 4.00. Testivaiheen myötä kerätty edistyminen siirtyy automaattisesti pelin lopulliseen versioon, joten samalla beetatesti toimii myös eräänlaisena varaslähtönä pelin tapahtumiin.

PC-pelaajat löytävät testiversion kauppapaikkojen ilmaispelien alta. Konsolipelaajat löytävät pelin hakusanalla Skull & Bones.

Pelin ensimmäisen vuoden tapahtumakalenteri on nimeltään Rise of the Kingpins, joka nimensä mukaisesti kertoo nousevien rosvoparonien alkuvaiheista. Intian valtamerelle sijoittuvat tapahtumat tuovat mukana kiehtovia ryöstöreissuja, hurjia yhteenottoja, valtataisteluita ja massiivisia rahasaaliita. Pelivuosi on jaettu neljään eri vaiheeseen, joista jokainen sisältää oman ainutlaatuisen legendaarisen merirosvojohtajan sekä kausikohtaisia tapahtumia, kerättäviä varusteita, uusia tehtäviä ja erilaisia haasteita. Jokainen kausi kestää 12 viikkoa, joten tapahtumiin ehtii hyvin osallistua myös verkkaisemmalla pelitahdilla.

Jokaisella kaudella on myös oma teemansa ja nimensä sekä oma kausittainen merihirviönsä. Tekemistä ja kerättävää siis riittää, sillä rosvoista parhaat kohoavat maineeseen ja varauksiin saavutustensa myötä. Myös vähäisemmät voitot merkitsevät, sillä jokainen voitto ja onnistunut tehtävä vie merirosvojohtajaa eteenpäin urallaan. Olipa kyse oman laivan varustamisesta tai varallisuuden kartuttamisesta, pienetkin tehtävät ja ryöstöt saavat maineen kiirimään eteenpäin.

Ensimmäinen kausi on Raging Tides. Sen pahamaineisena ja legendaarisena merirosvopäällikkönä nähdään Karibialta Intian valtamerelle seilannut Philippe La Peste, jonka ahneus ja rohkeus kulkevat käsi kädessä kohti seuraavaa valloitusta. Tämän ohella luvassa on pelaajien välisiä laivataisteluita ja meret saarineen täynnä kerättäviä aarteita. Pelaajat voivat toimia joko yksin tai yhdessä, kuten parhaaksi näkevät. Lisäksi pelissä edistyminen siirtyy pelialustalta toiselle, joten edes pelilaitteen vaihtaminen ei hidasta pelissä edistymistä.

Vinkkejä oman merirosvouran aloittamiseen ja uralla etenemiseen voi saada videosta,

Skull and Bones julkaistaan sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 16. helmikuuta 2024. Tietokoneversiot tulevat myyntiin Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja pelistä: Skull and Bones | Ubisoft (EU / UK)

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


2 kommenttia artikkeliin ”Skull and Bones -merirosvopeli paljasti ensimmäisen vuoden suunnitelmat ja kutsuu pelaajat avoimeen beetatestiin”

Vastaa