Skull and Bones -merirosvopelillä kerätään rahaa merensuojeluun

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft lahjoittaa rahaa merensuojeluun pelaajien saavutusten perusteella.

Skull and Bones -pelissä kerätään rahaa merensuojeluun Waves of Change -hyväntekeväisyyskampanjalla. Tapahtuma kestää 31. maaliskuuta saakka ja on avoin kaikille pelaajille, mukaan lukien ilmaispelissä mukana olevat kokeilijat. Varainkeruuseen osallistuminen on helppoa, sillä Ubisoft lahjoittaa rahaa hyväntekeväisyyteen vihollislaivojen upotusten perusteella. Jokaista voitettua Skirmisher- tai Headhunter-laivaa kohden ja joka kerta, kun merirosvokapteeni Philippe La Peste on upotettu, Ubisoft lahjoittaa lisää rahaa hyväntekeväisyyspottiin. Ja mitä vaikeampi voitettu vastus on, sitä enemmän rahaa pottiin kilahtaa.

Varainkeräyksen tavoitteena on 300 000 euron potin saavuttaminen, jota voi seurata lähes reaaliaikaisesti kampanjan omalla sivustolla. Varojen keräämisen lisäksi pelitapahtumaan osallistuvat pelaajat voivat ansaita pelihahmolleen ainutlaatuisen Pioneer-asukokonaisuuden. Varainkeruun järjestäjänä toimii kansainvälinen Oceana-järjestö, joka on omistautunut valtamerien suojeluun ja joka on tehnyt myös aiemmin yhteistyötä Ubisoftin kanssa.

Valtamerien suojelu on tärkeää, sillä meret ovat hiljalleen täyttyneet ihmisten muoviroskista ja muista jätteistä. Ne ovat myös kärsineet liikakalastuksesta, ilmastonmuutoksesta ja eläinten luonnollisten asuinalueiden tuhoutumisesta. Vähentämällä roskia ja suojelemalla luonnon biodiversiteettiä ihmiskunta voi kuitenkin ehkäistä merien saastumista sekä parantaa merien hyvinvointia.

Ubisoft on yksi Playing for the Planet Alliance -järjestön perustajista. Pelistudioiden perustaman järjestön tavoitteena on vähentää pelialan aiheuttamaa ympäristörasitusta tekemällä vastuullisia päätöksiä ja osallistumalla hyväntekeväisyyteen. Yksi näistä tavoista on tuoda esille luontoon kohdistuvia rasitteita ja näin vähentää saastumista. Pelaamalla pelejä voi siis myös vaikuttaa merien hyvinvointiin.

Skull and Bones on massiivinen avoimen maailman moninpeli, joka nivoutuu legendaaristen merirosvojen upeiden laivojen, elämää suurempien hahmojen ja näiden välisten kahakoiden maailmaan. Pelissä yhdistyvät toisiinsa kiehtovat meriseikkailut, upeat yhteenotot ja selviytymispelien piirteet merellisellä teemalla. Peli tukee alustojen välistä ristiinpelaamista pelikonsoleilla ja tietokoneilla, mikä mahdollistaa hullaannuttavan ja rajoja rikkovan kokemuksen peleissä vain harvoin nähdyllä teemalla.

Skull and Bones on nyt saatavana sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Tietokoneversiot ovat saatavana Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Hyväntekeväisyys: Skull and Bones x Oceana: Waves of Change (wavesofchange-charity.com)

Skull&Bones sivusto: Skull and Bones | Ubisoft (EU / UK)

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Skull and Bones -merirosvopelillä kerätään rahaa merensuojeluun”

Vastaa