Sociable Soccer 24 v1.2 – ’Patch of the Day’ -korjauspäivitys

Lontoo, Iso-Britannia – 13. helmikuuta 2024 – Sociable Soccer 24, Tower Studiosin FIFPRO-lisensoitu Steam-jalkapallopeli on julkaissut viimeisimmän yhteisön ohjaamista korjauksista, joiden tarkoituksena on virittää pelattavuus täydelliseksi ja lisätä pelikentälle hieman inhimillisyyttä.

Tower Studiosin ja entisen Sensible Softwaren Jon Hare tietää, miten jalkapallomoottoria voi hienosäätää, kunnes se alkaa hyrräämään. ”Jalkapallopelit ovat orgaanisia, ja jokaisen korjauksen, päivityksen ja kauden myötä teemme Sociable Soccerin avulla pelaajille entistä paremman kokemuksen. Uusi ’Patch of the Day’ tarjoaa merkittäviä parannuksia erityisesti ohjaukseen, tekoälyyn ja maalivahteihin:

– Parannettu ’jälkipainallus’, joka antaa enemmän voimaa ja taivutusta lyönteihin.

– Maalivahdit voivat nyt torjua pallon riman yli ja tolpan ympäri.

– Tekoäly tekee chip- ja syöttöliukuja ja pääpukkaukset ovat monipuolisempia.

– Maalivahdit noudattavat takasyöttösääntöä eivätkä harhaile kentän ulkopuolella.

– Tekoälyn maalipotkut, pallon kaartaminen ja laukominen ovat paljon monipuolisempia.

– Sekä pelaajan että CPU:n uusittu pääpukkaus- ja harhautuslogiikka.

– CPU-pelaajien maaliviivojen ylityksiä on parannettu.

– Pelaajalla on enemmän valtaa liukutaklauksen suuntaan.

– Parannettu tekoälyn maaliviivapoikkeamia ja tyhjäkäyntianimaatioita.

– Valtava uusi monipuolinen ja kehittyvä pelattavuus kentällä.


Samaan aikaan kentän ympärillä on tehty rakenteellisia parannuksia maaliverkkoihin, ja kaiuttimet, banderollit ja mainostaulut ovat kaikki saaneet rakkautta. Kentän ympärillä olevat virtuaaliset ilmoitustaulut mainostavat nyt ylpeänä kahta Ison-Britannian pelialan johtamaa hyväntekeväisyysjärjestöä, Planet Playta ja Safe in our Worldia. ”Jalkapallo on aina ollut loistava tapa saada viestiä tärkeistä asioista, joten on hienoa nähdä Sociable Soccer 24:n jatkavan tätä perinnettä ja toimittavan keskeisiä viestejä videopeleihin liittyvälle mielenterveysjärjestöllemme Safe In Our Worldille,auttaakseen pelaajiaan suoraan”, sanoo puheenjohtaja ja perustaja Leo Zullo. Rhea Loucas, ympäristöjärjestö Planet Playn perustaja, lisäsi: ”On hienoa nähdä, että Sociable Soccer 24 sisällyttää positiivisen viestimme peliin näin älykkäällä tavalla, ja Tower Studiosin tiimin ansiosta viestimme planeetan auttamisesta pelatessa välittyy pelaajille aidosti”.

Tutustu Sociable Soccer 24 v1.2:een, joka on erikoistarjouksessa täällä, ja tule mukaan: https://store.steampowered.com/app/1914290/Sociable_Soccer_24/

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa