Sociable Soccer 24:n hintataistelu EA:n kanssa

Sociable Soccer 24 -pelikuvavideo, jossa lisensoidut FIFPRO-pelaajat debytoivat:

Isot pallot, upeat maalit, Sociable Soccer 24 höyryää Steamissa

Vuonna 1994 aloitteleva FIFA-pelisarja käytti markkinointimahdollisuuksiaan pudottaakseen Sensible World of Soccerin, kaikkien aikojen vaikutusvaltaisimman Euroopassa kehitetyn pelin (Stanfordin yliopisto 2006), maailman jalkapallopelien listan kärjestä.  Jon Hare, Sensible Soccer -sarjan brittisuunnittelija, on mies, joka kantaa kaunaa, ja nyt hän on palannut kostamaan Sociable Soccer 24:llä.

”Nykyään, kun EA Sports FC ja muut vastaavat tahattomasti kasvattavat lapsia uhkapelaajiksi paketoimalla ylihinnoitellut, ylikorostetut simulaationsa täyteen loottilaatikoita ja kaikenlaisia rahanloukkuja, meidän pelimme on ainoa peli maailmassa, joka tarjoaa arcade-jalkapalloa, joka on täynnä hauskuutta, alle puoleen hintaan JA jossa on 13 000 FIFPRO:n lisensoimaa, todellista jalkapalloilijaa, jotka voi avata ilmaiseksi.”– sanoi Hare. “…ja kaikki ihmiset, jotka ostivat Sociable Soccerin Steamin Early Accessista vuosia sitten, saavat myös koko pelin ilmaiseksi..”

Hän jatkaa: “Emme voi kilpailla näiden yritysten kusipäiden kanssa niiden 200 miljoonan dollarin markkinointisotakirstuilla tai ”lähes realistisilla grafiikoilla, kunnes ne alkavat liikkua”, mutta voimme pyyhkiä lattiaa heillä, kun kyse on hinta-laatusuhteesta ja pelattavuudesta.”

“En ole mikään kehuskelija”, vitsaili Hare pilke silmäkulmassaan. “Minulla on kuitenkin ollut ykkösjalkapallopeli jokaisella viimeisellä neljällä vuosikymmenellä, joten on toivottavasti vain ajan kysymys, milloin Sociable Soccer -sarjamme nousee jälleen huipulle. Se on jo tuonut meille menestystä ja paljon rahaa, mutta minulle se ei riitä. Enemmän kuin mitään muuta haluaisin istua vielä viimeisen kerran huipulla ja kerskua sillä, että olen elänyt pidempään kuin FIFA ja viimein kostaa EA:lle..”

Sociable Soccer 24 julkaistaan Steamissa 16. marraskuuta 2023 29,99 euron hintaan.

Steam-linkki

https://store.steampowered.com/app/1914290/Sociable_Soccer_24

Nintendo Switchin, PlayStation 4:n, PlayStation 5:n, Xbox Onen ja Xbox Series X:n versiotseuraavat pian perässä.

Lisätietoja Tower Studiosista

Tower Studios on pelien kehittäjä ja julkaisija, jonka muodostivat alun perin Thames-joen rannalla vuonna 2004 Sensible Softwaren ja Bitmap Brothersin perustajat, kaksi klassista brittiläistä tiimiä edelliseltä vuosisadalta. Yritys on tähän mennessä kehittänyt lukuisia #1-pelejä, kuten Sensible Soccer, Cannon Fodder, Speedball ja Sociable Soccer, ja sen omistaa nyt yksin Jon Hare, Euroopan menestynein ja arvostetuin jalkapallopelisuunnittelija.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Sociable Soccer 24:n hintataistelu EA:n kanssa”

Vastaa