Soittamista opettava Rocksmith+ julkaistaan kesäkuussa PlayStation-pelikonsoleille ja Steam-pelipalvelussa

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft tuo suositun Rocksmith+ -opetussovelluksen PlayStation-pelikonsoleille ja Steam-pelipalveluun.

Palkittu musiikki-instrumenttien soittamista opettava Rocksmith+ -sovellus valtaa uudet pelialustat 6. kesäkuuta, kun se tuodaan PlayStation-pelikonsoleille ja Steam-pelipalveluun. Samalla Rocksmith+ onkin ainoa musiikinoppimissovellus näillä alustoilla. Aiemmin PC-tietokoneille sekä iOS- ja Android-mobiilialustoille julkaistu sovellus on verraton opettaja kitaran ja pianon soittamisen opettelussa.

Ainutlaatuisen alustojenvälisen tilausjärjestelmän ansiosta sovelluksen tilaaja voi käyttää palvelua yhdellä tilauksella kaikilla eri alustoilla. Tämän ansiosta soittoa opetteleva muusikonalku voi esimerkiksi jatkaa älypuhelimella siitä, mihin tietokoneella tai pelikonsolilla aiemmin jäi.

Palveluun ensimmäistä kertaa rekisteröityvät käyttäjät voivat koekäyttää sovellusta ilmaiseksi viikon ajan rajatulla kappale- ja oppituntivalikoimalla. Palvelun koko anti avautuu käyttöön saman tien, kun maksullinen tilaus on vahvistettu.

Kitaransoittoa Rocksmith+ -sovelluksen kanssa voidaan harjoittaa akustisella kitaralla, sähkökitaralla ja bassokitaralla. Muuta välineistöä ei tarvita. PC-tietokoneella käyttöön vaaditaan joko Rocksmith Real Tone Cable -soittokaapeli tai langattomasti käytettäessä Rocksmith Tuner -sovellus, jolloin puhelin toimii tietokoneen mikrofonina. Pianonsoittoa opettelevat voivat käyttää pianoa, sähköisiä kosketinsoittimia ja MIDI-soittimia joko MIDI-liitännän kautta tai hyödyntämällä älypuhelimen tai tablettilaitteen mikrofonia samaan tapaan kuin kitaran kanssa.

Lisäksi sovelluksen kotisivuilta löytyy viritysapu kitaran virittämiseen. Viritys hoituu helposti myös ilmaiseksi ladattavalla Rocksmith Tuner -sovelluksella, joka on saatavilla iOS- ja Android-laitteille. Sovelluksen avulla soittaja voi hyödyntää ammattilaisen apua soittimensa tarkkuusvirityksessä.

Rocksmith+ -palvelun kotisivulta löytyy myös useita ohjeita ja työkaluja oman soittotaidon kohentamiseen. Sivustolta löytyy ilmaiseksi muun muassa artikkeleita ja videoita, joissa käydään läpi soittotekniikkaa ja -asentoa, musiikin teoriaa, soittimia ja näiden huoltoa sekä paljon muuta.

Rocksmith+ julkaistaan PlayStation-pelikonsoleille ja Steam-pelipalveluun 6. kesäkuuta. Rocksmith+ on lisäksi heti saatavilla sekä PC-tietokoneille että iOS- ja Android-älylaitteille. Tilauspalvelupohjaisen Rocksmith+-palvelun yhden kuukauden tilaus maksaa 19,99 euroa, kolmen kuukauden tilaus 49,99 euroa ja vuoden mittainen tilaus 139,99 euroa.

Lisätietoja: Rocksmith+ – Learn to Play the Guitar, Bass, & Piano | Ubisoft (EU / UK)

Ubisoft
Ubisoft on maailmojen luoja, joka on sitoutunut rikastuttamaan pelaajien elämää alkuperäisillä ja ikimuistoisilla viihdekokemuksilla. Ubisoftin maailmanlaajuiset kehitystiimit luovat ja kehittävät monipuolisia pelejä, joihin kuuluvat muun muassa Assassin’s Creed, Brawlhalla, For Honor, Far Cry, Tom Clancy’s Ghost Recon, Just Dance, Rabbids, Tom Clancy’s Rainbow Six, The Crew ja Tom Clancy’s The Division. Ubisoft Connectin kautta pelaajat voivat nauttia palveluiden ekosysteemistä parantaakseen pelikokemuksiaan, saadakseen palkintoja ja pitääkseen yhteyttä ystäviin eri alustoilla. Ubisoft+ -tilauspalvelun avulla pelaajat pääsevät käsiksi jatkuvasti kasvavaan pelivalikoimaan, joka sisältää yli 100 Ubisoftin peliä ja niiden lisäosaa. Tilivuotena 2022–2023 Ubisoftin myynti oli 1 739 miljoonaa euroa.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa