SONG OF NUNU: A LEAGUE OF LEGENDS STORY™ – nyt saatavilla

Riot Forge ja Tequila Works ylpeänä ilmoittavat, että Song of Nunu: A League of Legends Story™ on nyt saatavilla. Kyseessä on tarinavetoinen seikkailupeli, jonka pääosassa ovat rakastetut League of Legends -hahmot Nunu ja Willump. Peli on nyt on myynnissä Nintendo Switchille™ ja PC:lle Steamin, GOG:n ja Epic Games Storen kautta.

Kehittäjät ja julkaisijat

Tequila Works -yrityksen kehittämä ja Riot Forge -yhtiön julkaisema Song of Nunu: A League of Legends Story™ vie pelaajat unohtumattomalle matkalle parhaiden ystävien ja kunnioitettujen League of Legends -sankarien Nunu ja Willumpin kanssa. Matkan aikana pelaajat vaeltavat, kiipeävät ja laskettelevat Freljordin halki, joka on jäätävä maa täynnä ankaraita lumimyrskyjä, raivoisia susia ja taikaa.

Pelikokemus

Pelaajien on käytettävä älyään edetäkseen jäätyneessä maisemassa ja paljastaakseen, mitä salaisuuksia jää peittää. Matkan varrella pelaajat myös kohtaavat muita legendaarisia sankareita, jotka tuovat oman lisämausteensa tarinaan.

Saatavuus ja hinta

Song of Nunu: A League of Legends Story™ on nyt saatavilla kaikilla relevantilla digitaalisilla myyntialustoilla hintaan $29.99/£24.99/€29.99. Lisäksi fyysinen Collector’s Edition ($99.99/€99.99) on saatavilla osoitteessa merch.riotgames.com.

Collector’s Editionin sisältö

Collector’s Edition sisältää Willump-pehmolelun, Poro-pehmolelun, Song of Nunu -taidekirjan, neljä Freljord-postikorttia, viisi keräiltävää emalipinniä, keräiltävän taideprintin ja leirinuotio-pop-up-dioraman.

Sisältö listattuna

Collector’s Edition paketti sisältää:

  • Willump-pehmolelu
  • Poro-pehmolelu
  • Song of Nunu -taidekirja
  • Neljä Freljord-postikorttia
  • Viisi keräiltävää emalipinniä
  • Keräiltävä taideprintti
  • Leirinuotio-pop-up-diorama

Kuka peli on tarkoitettu?

Peli sopii erinomaisesti League of Legends -faneille, mutta sen tarina ja pelimekaniikka ovat sellaisia, että ne vetävät puoleensa myös muita pelaajia. Se tarjoaa syvällisen kokemuksen Freljordin maailmasta ja sen legendaarisista sankareista.

Yhteenveto

Song of Nunu: A League of Legends Story™ tarjoaa pelaajille mahdollisuuden sukeltaa syvemmälle League of Legends -universumiin ja kokea Freljordin lumoava maailma. Olitpa sitten kokenut peluri tai vasta-alkaja, peli tarjoaa jotain kaikille.

Riot Forgesta

Riot Forge perustettiin vuonna 2019, ja se on pelaajiin ja kehittäjiin keskittyvä julkaisija. Sen tehtävänä on tuoda League of Legends -universumi uusille pelaajille ja alustoille tarjoamalla räätälöityjä ”suoritettavissa olevia” pelejä.

Forge on julkaisulabel Riot Gamesin sisällä ja se täydentää Riotin tutkimus- ja kehitysohjelmaa. Forge keskittyy työskentelemään kokeneiden studioiden kanssa Riot Gamesin ulkopuolella, sillä nämä pelit luodaan ja kehitetään kumppanistudioissamme ja julkaisee Riot Forge. Jokainen julkaistu peli laajentaa League of Legends -universumia ja antaa pelaajille mahdollisuuden kokea League uudella tavalla.

Riot Gamesista

Riot Games perustettiin vuonna 2006 kehittämään, julkaisemaan ja tukemaan maailman pelaajakeskeisimpiä pelejä. Vuonna 2009 Riot julkaisi ensimmäisen pelinsä, League of Legendsin, joka sai maailmanlaajuista suosiota. League on kasvanut maailman pelatuimmaksi PC-peliksi ja on ollut keskeisessä roolissa e-urheilun räjähdysmäisessä kasvussa. Riot jatkaa pelin kehittämistä tuomalla pelaajille uusia kokemuksia, kuten Teamfight Tactics, Legends of Runeterra, VALORANT, League of Legends: Wild Rift, Riot Forge ja useita työn alla olevia pelejä.

Riotin perustivat Brandon Beck ja Marc Merrill, ja yritystä johtaa toimitusjohtaja Dylan Jadeja. Riotin pääkonttori sijaitsee Los Angelesissa, Kaliforniassa, ja yhtiö työllistää yli 4500 henkilöä yli 20 toimistossa ympäri maailmaa.

Tequila Worksista

Tequila Works, S.L. on osa Tencent-perhettä ja se perustettiin vuonna 2009 Raúl Rubio Munárrizin (Deadlightin, RiMEn ja The Invisible Hoursin ohjaaja) ja Luz Sancho Rodríguezin toimesta. Tequila Works julkaisi ensimmäisen pelinsä, BAFTA-ehdokkaan ”Deadlightin”, vuonna 2012 Microsoft Studiosin kautta. Studion muita pelejä ovat muun muassa ”The Sexy Brutale”, ”RiME”, ”WonderWorlds”, ”The Invisible Hours”, ”Groundhog Day: Like Father Like Son” yhdessä SPVR:n ja MWMi:n kanssa, GYLT Googlelle ja tuleva julkaisu Song of Nunu: A League of Legends Story yhteistyössä Riot Forgen kanssa.

Tequila Works noudattaa filosofiaa ”Creating with Gusto”. Tiimi koostuu lahjakkaista veteraaneista videopeleistä, animaatiosta ja sarjakuvateollisuudesta, jotka nauttivat luovien kykyjensä haastamisesta ja maailman kauneuden ja hulluuden ihailemisesta joka päivä

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa