SpaceRocket Games ja Toplitz Productions julkistavat Permafrost-pelin

Kehittäjä SpaceRocket Games ja julkaisija Toplitz Productions julkistavat Permafrostin, jännittävän uuden lisäyksen selviytymispelien genreen, jolla on hyytävä tarina; Permafrost sysää pelaajat synkkään, avoimeen kaupunkimaisemaan, jossa selviytyminen ei ole vain valinta – se on välttämättömyys.

Katastrofaalisen ”shatteringin”, apokalyptisen kuunvaiheilmiön, seurauksena ihmiskunta on sukupuuton partaalla, kun maailma joutuu ikuiseen pakkaseen. Peli paljastaa olemassa olevien poliittisten ja taloudellisten rakenteiden romahtamisen ja tappavan talven kylmyyden, joka on johtanut miljardien ihmisten kuolemaan.

Selviytyjänä sopeutumiskyky on avainasemassa. Uhmaile hyytäviä pakkaslukemia, jotka vaikuttavat hahmon kykyihin, metsästä vaikeasti tavoitettavissa olevaa saalista ja valmista selviytymiseen tarvittavia työkaluja pelastettujen koneiden avulla. Mutta varo, sillä tässä jäätyneessä joutomaassa vaara vaanii joka käänteessä – vihamielisistä ryhmittymistä, jotka kilpailevat vallasta, aina luonnollisten saalistajien uhkaan.

Permafrostin pelaajilla on mahdollisuus estää ihmiskunnan sukupuuttoon kuoleminen rakentamalla suojaa ja luomalla rauha eloonjääneille hajanaisille yhteisöille.

Heillä on vapaus luoda oma polkunsa, olipa kyseessä sitten yhdistyminen yhteiskunnan jälleenrakentamiseksi tai oman paikan löytäminen armottomassa erämaassa. Rakenna monimutkaisia suojia romusta, viljele viljelykasveja nälän torjumiseksi ja käytä teknologian voimaa torjuaksesi sekä ihmisten että ympäristön aiheuttamia uhkia. Liikkuminen sivilisaation jäätyneillä jäänteillä ajoneuvoilla ja kävellen on tärkeä osa tutkimista ja löytämistä, kun pelaajat pyrkivät selviytymään.

Uhkana eivät ole vain raa’at elementit, vaan Permafrostissa pelaajat puolustautuvat vaaroja vastaan tappavalla taistelulla käyttämällä alkeellisia aseita tai tuliaseita, olipa vastassa sitten vihollisia tai luonnollisia saalistajia tässä armottomassa selviytymistaistelussa.  

”Toplitz Productions kasvattaa läsnäoloaan selviytymisgenressä sekä Medieval Dynastyn ja Sengoku Dynastyn kaltaisilla crossover-peleillä että SERUMin kaltaisilla hardcore-peleillä. Yhteistyö SpaceRocket Gamesin osaavien kehittäjien kanssa on seuraava askel tällä matkalla. Yhdessä olemme innoissamme esitellessämme ”Permafrostin” – uusimman seikkailumme selviytymispelien saralla – nimikkeen, jossa yhdistyvät moderni post-apokalyptinen ympäristö, monimutkainen resurssienhallinta ja syvällinen selviytymismekaniikka, ja joka lupaa pelaajille mukaansatempaavan ja dynaamisen pelikokemuksen”, sanoo Matthias Wuensche, Toplitz Productionsin toimitusjohtaja.

Permafrost tarjoaa sekä yksin- että yhteistyöpeliä jopa neljälle pelaajalle, ja sen on määrä ilmestyä PC:lle Steamin Early Accessissa vuonna 2025.

Ikuinen talvi on tulossa.

Pelin ominaisuudet

Selviytyminen ankarassa ympäristössä: Sopeudu jatkuvaan talveen etsimällä luonnonvaroja, metsästämällä harvinaisia eläimiä ja valmistamalla eloonjäämisen kannalta välttämättömiä työkaluja armottomien elementtien keskellä. Sopeudu olosuhteisiin ja opi mukautumaan selviytymisen varmistamiseksi.

Resurssien hallinta: Ankarassa ympäristössä resursseja on niukasti, ja niiden hallinta on ratkaisevan tärkeää. Puu ei ole ainoa resurssi, josta voi rakentaa ja jota voi käyttää lämmitykseen, vaan myös ikiroudan aikainen akku on yksi arvokkaimmista asioista, joita voi löytää.

Tukikohdan rakentaminen ja käsityö: Rakenna suojia, viljele alueita ruoan kasvattamiseksi ja kehitä teknologiaa kierrätysmateriaaleista, jotta voisit pärjätä jäisellä alueella. Käytä piirustuksia sekä insinööritaitoja luodaksesi välttämättömiä rakenteita ja laitteita, jotta tuhoutuneista rakennuksista tulisi käyttökelpoisia ja hyödyllisiä.

Elämän säilyttäminen: Ylläpidä hahmosi kykyjä ja elinvoimaa, jotta vältät hypotermian, hallitse varusteita ja resursseja selviytyäksesi vaativasta ilmastosta.

Koirakumppani: Pelastettu koira toimii varhaisvaroittajana ja uskollisena kumppanina, joka hyödyntää terävää hajuaistiaan ja tietoisuuttaan erämaassa vaeltaessaan. Koirakaverisi auttaa myös tavaroiden kantamisessa.

Dynaaminen päätöksenteko: Selvitä moraalisia pulmia, kun päätät yhteiskunnan jälleenrakentamisen tai vallankaappauksen välillä ja muokkaat näin ihmiskunnan kohtaloa jäätyneessä joutomaassa. Luo liittoutumia tai pysy eristäytyneenä puolustaen sitä, mitä olet rakentanut..

Tutkiminen ja löytäminen: Paljasta ”sirpaloitumisen” salaisuudet, kun tutkit sivilisaation jäätyneitä jäänteitä maalla ja merellä, etsit arvokkaita resursseja ja selvität menneisyyden mysteerejä. Kulje karussa avoimessa maisemassa ajoneuvolla tai jalan..

Kylmät vyöhykkeet: Tutki kylmiä alueita, jotka koettelevat päättäväisyyttäsi ja taitojasi lisäresurssien ja muun arvokkaan ryöstösaaliin löytämiseksi, tiedustele ja kunnosta rakennuksia sekä luo jopa uutta elintilaa itsellesi ja muille.

Tappava taistelu: Puolustaudu uhkia vastaan käyttämällä alkeellisia aseita tai tuliaseita, olipa vastassa sitten vihollisia tai luonnon saalistajia tässä armottomassa selviytymistaistelussa. Käytä tilannetajua hiipiäksesi niiden kimppuun tai välttyäksesi turvallisesti taistelulta.

Moninpeli-yhteistyö: Toimi yksin tai yhdistä voimasi ystävien kanssa online-yhteistyössä kerätäksesi, askarrellaksesi, rakentaaksesi ja selviytyäksesi raa’assa maailmassa hyödyntämällä resursseja, jotta voit luoda olemassaolon nollan alapuolella olevassa ilmastossa.

Lisätietoja Permafrostista löytyy pelin viralliselta Steam-sivulta täältä sekä sen säännöllisistä päivityksistä X:n kehityspäiväkirjassa täältä.

Osallistu keskusteluun pelin Discord-palvelimella täällä.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”SpaceRocket Games ja Toplitz Productions julkistavat Permafrost-pelin”

Vastaa