Star Wars -elokuvien Voima valtaa Brawlhalla-pelin taistelukentät

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft tuo suositut Stars Wars -hahmot osalliseksi vauhdikkaisiin taistoihin.

Kauan sitten kaukaisessa galaksissa kolme rohkeaa jedisoturia taisteli rauhan ja oikeudenmukaisuuden puolesta Kloonisodissa. Peloton Anakin Skywalker, jalo jedimestari Obi-Wan Kenobi ja vapaustaistelija Ahsoka jättivät jälkensä historiaan, josta heidät myös tultaisiin tuntemaan. Mutta kun galaktinen tasavalta hajosi, nousi esiin yksi sen tunnetuimmista vihollisista, Sith-herra Darth Vader – tuo pahamaineisen imperiumin tunnetuin johtohahmo.

Nämä neljä Voimaa käyttävää hahmoa saapuvat osaksi Brawlhalla-taistelupelin taistelijakaartia, jonka myötä mukana tulee uutta tekniikkaa sekä ainutlaatuisia efektejä ja hahmoanimaatioita. Eikä tule unohtaa hahmojen tunnistettavia valomiekkoja! Pelipävitys 8.06 sisältää myös kokonaan uuden Balance Pass -järjestelmän, uusia säätömahdollisuuksia, yleisluontoisia peliparannuksia ja ohjelmointikorjauksia.

Hahmolisäysten myötä mukaan tulevat ainutlaatuiset aseskinit ja asianmukaiset ääniefektit, jotka noudattavat tuttua Star Wars -tyyliä. Lisäksi jokainen pelitapahtuman aikana sisään kirjautunut pelaaja saa ilmaisen Jedi Knight -pelaajatittelin.

Brawlhalla-pelissä Anakin Skywalker ja Darth Vader toimivat Ezio-taistelijan voimin. Vastaavasti Ahsoka Tano ja Obi-Wan Kenobi mukailevat Asuri- ja Val-soturien taistelutyyliä. Tuttuun tapaan jokaisella hahmoversiolla on omat kommenttinsa, erikoisanimaationsa ja erikoishyökkäyksensä. Kaikki Star Wars -teemaiset keräilyesineet ovat hankittavissa pelin sisäisestä kauppapaikasta koko Star Wars -tapahtuman ajan.

Brawlhalla on vauhdikas taistelupeli, joka tarjoaa värikästä ja letkeää toimintaa tasohyppelymäisessä peliympäristössä. Kilpapelaamiseen sopivassa pelissä on yli 50 erilaista persoonallista pelihahmoa, joista jokaisella on omat erikoiskykynsä, taistelutyylinsä ja elekielensä. Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Lisätietoja: Play Brawlhalla For Free Now! — Brawlhalla

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Star Wars -elokuvien Voima valtaa Brawlhalla-pelin taistelukentät”

Vastaa