Star Wars -hahmot jatkavat taistelua ilmaiseksi pelattavassa Brawlhalla-verkkopelissä

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft tuo Tähtien sota -elokuvien legendaariset jedi- ja sith-soturit osaksi taistelupelin valikoimaa.

Olkoon voima kanssanne, sillä nyt Star Wars -elokuvien rakastetut hyvikset ja pahikset laajentavat Brawlhalla-pelin monipuolista soturikattausta joukolla elokuvista ja televisiosarjoista tuttuja hahmoja. Paluun tekevä Star Wars -teema juhlistaa 4. toukokuuta juhlittavaa Tähtien sota -päivää. Brawlhalla-pelissä elokuvateemainen juhlinta aloitetaan jo hieman etukäteen.

Tämänkertaisen Star Wars -teeman aiheena on Star Wars: Episodi I – Pimeä uhka -elokuva vuodelta 1999. Niinpä uutena pahishahmona nähdään tästä samaisesta elokuvasta tuttu Darth Maul. Pelissä hänen hahmonsa mythic crossover -versio korvaa Hattori-hahmon ja aseena nähdään hahmon ikoninen kaksiteräinen valomiekkayhdistelmä. Toissijaisena aseena on käytettävissä punasävyinen valomiekka. Tämä itsensä Darth Sidiousin kouluttama sith-soturi on ketterä, nopea ja vaarallinen vastus.

Lisäksi päivityksen myötä mukana on R2D2-droidi, joka toimii pelaajahahmon sisään lennättävänä sidekick-hahmona. Pelaaja voi myös tehdä kunniaa Voiman pimeälle puolelle valitsemalla käyttöönsä Sith- tai Darth Maul -avatarin. Päivityksen myötä mukana on myös valikoima uusia hahmoanimaatioita eli emoji-liikkeitä tutuilta hahmoilta, kuten Clone Trooper, Darth Maul, Battle Droid ja Obi-Wan.

Kokonaisuuden viimeistelee uusi Pimeä uhka -elokuvasta tuttu peliympäristö eli Theed Power Generator -kenttä, joka mahdollistaa täysverisen Star Wars -kokemuksen.

Brawlhalla on vauhdikas taistelupeli, joka tarjoaa värikästä ja letkeää toimintaa tasohyppelymäisessä peliympäristössä. Kilpapelaamiseen sopivassa pelissä on yli 50 erilaista persoonallista pelihahmoa, joista jokaisella on omat erikoiskykynsä, taistelutyylinsä ja elekielensä. Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Lisätietoa pelistä: Play Brawlhalla For Free Now! — Brawlhalla

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa