Street Fighter 6 -taistelupeli valmistautuu tuleviin kilpapeliturnauksiin

PAN Vision Finlandin jakelema ja Capcomin julkaisema Street Fighter 6 -taistelupeli korvaa pelisarjan aiemman version uudistuneella pelattavuudellaan.

Capcom Showcase -verkkotapahtumassa julkaistujen uutuuspelien rinnalle nousi myös taannoin julkaistu Street Fighter 6 -taistelupeli. Rakastetun pelisarjan uusin osa valtaa kilpapelaamisen virtuaaliset areenat Capcom Pro Tour 2023 -kilpailun muodossa. Tämä sisältää useita erilaisia turnauksia sekä verkossa pelattavina otteluina että paikan päällä koettavina pelitapahtumina.

Taistelupelaamisen esports-turnausten kutkuttavana saaliina on peräti yhden miljoonan dollarin pääpalkinto ja kahden miljoonan dollarin palkintopotti, johon pääsevät käsiksi maailman parhaat Street Fighter 6 -pelaajat.

Lisäksi Street Fighter 6 -kilpapelaaminen jakautuu alueellisiin tapahtumiin, sillä ennen maailmanluokan turnausta pelejä pelataan liigatasolla muun muassa Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Japanissa. Korkeatasoisia tiimejä on paljon, joten seurattavaa riittää paitsi pelin pelaajille, myös pelaamattomalle yleisölle.

Lisätietoja pelin kilpapeliliigoista ja -tapahtumista löytyy osoitteista https://sf.esports.capcom.com/cpt/ ja https://www.streetfighterleague.com/.

Taistelupelien ykkösnimi Street Fighter 6 tarjoaa kiehtovaa taistelupelaamista niin yksin- kuin moninpelitiloissakin vaikuttavan hahmokatraan voimin. Tarinapelin lisäksi mukana on useita erilaisia haaste- ja ottelutiloja sekä runsaasti erilaisia sivutehtäviä. Street Fighter 6 on saatavilla sekä PlayStation 5-, PlayStation 4- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 12.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Etätyö – Uusi normaali?

Etätyö on tullut pysyväksi vaihtoehdoksi pandemian myötä. Se on mahdollistanut joustavamman työskentelyn ja vähentänyt aikaa ja kustannuksia matkustamiseen. Etätyön avulla työntekijät voivat työskennellä turvallisesti mistä tahansa ja säilyttää samalla tuottavuutensa. Mutta kuinka pysyvästi tämä uusi normaali tulee olemaan?

Mikä on dropshipping verkkokauppa?

Dropshipping -verkkokauppa on yksi nopeimmin kasvavista liiketoimintamalleista nykypäivän digitaalisessa maailmassa. Dropshipping mahdollistaa yrittäjille verkkokaupan perustamisen ilman tarvetta varastolle, tuotteiden pakkaamiselle tai lähetysten hallinnalle.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

LUOVUUDEN KILPAJUOKSU: LEGO MASTERS SUOMI -TIIMIT RAKENTAVAT MESTARITEOKSIA

Lego Masters Suomi on suosittu kilpailuohjelma, jossa tiimit kilpailevat luomalla upeita rakennelmia Lego-palikoista. Osallistujat osoittavat luovuuttaan, taitojaan ja tiimityötä rakentaessaan uskomattomia Lego-teoksia. Kilpailu vaatii mielikuvitusta, tarkkuutta ja nopeita ratkaisuja. Lego Masters on inspiroiva ohjelma kaikille Lego-faneille, jotka rakastavat nähdä palikoiden muuttuvan

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


0 kommenttia artikkeliin ”Street Fighter 6 -taistelupeli valmistautuu tuleviin kilpapeliturnauksiin”

Vastaa