Street Fighter 6 -taistelupelissä legendat luovat oman tarinansa

PAN Vision Finlandin jakelema ja Capcomin julkaisema Street Fighter 6 -taistelupeli antaa pelaajalle tilaa luoda oman taistelijalegendansa.

Street Fighter -pelisarja tunnetaan paitsi näyttävistä taisteluistaan ja upeista liikkeistään, myös elämää suuremmista taistelijoistaan. Osa osalta on pelisarja rakentanut näistä taistelukonkareista entistä maineikkaampia oman elämänsä legendoja, jotka ovat nousseet kamppailuareenoiden kiintotähdiksi persoonallisen tyylinsä siivittämänä.

Street Fighter 6 -taistelupelissä pelaaja voi myös rakentaa oman taistelijalegendansa. Tie menestykseen, voittoihin ja maineeseen on kuitenkin pitkä ja kivinen. Edessä on kovaa työtä, pettymyksiä ja tappioita. Kova harjoittelu tuottaa kuitenkin tulosta ja taitojen karttuessa oma pelihahmo nousee askel kerrallaan ylemmäs. On aika täyttää legendojen saappaat ja nousta näiden tasolle tappeluareenoiden kuninkaalliseksi.

Kuten sanonta asian ilmaisee, tarinat eivät kirjoita itse itseään, vaan tarinat syntyvät legendoista. Juuri näistä mestareista, menestyvistä haastajista ja onnistujista, jotka nousevat kohtaamaan vastustajansa yhä uudestaan ja uudestaan.

Street Fighter 6 kutsuu pelaajan kirjoittamaan oman menestystarinansa ottelu ja voitto kerrallaan. Legendaksi ei synnytä, sellaiseksi kasvetaan ajan ja onnistumisten myötä.

Street Fighter 6 on graafisesti häikäisevä ja ohjauksellisesti timanttinen taistelupeli, jossa sotureista suurimmat kohtaavat toisensa erilaisilla taisteluareenoilla sekä lukemattomissa haasteissa. Olipa kyse yksinpelaajan kasvutarinasta tai moninpeliareenoiden mittelöistä. Street Fighter 6 tarjoaa unohtumattomia kokemuksia vailla vertaa.

Street Fighter 6 julkaistaan 2. kesäkuuta sekä PlayStation 5-, PlayStation 4- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja
www.streetfighter.com/6/en-uk/

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Street Fighter 6 -taistelupelissä legendat luovat oman tarinansa”

Vastaa