Suomalaiset ja ulkomaalaiset suoratoistopalvelut

Suoratoistopalvelut ovat yleistyneet Suomessa viime vuosina. Vuonna 2022 suomalaiset käyttivät suoratoistopalveluita keskimäärin 12 tuntia viikossa. Suomalaiset suoratoistopalvelut tarjoavat monipuolista sisältöä, mutta ulkomaiset suoratoistopalvelut ovat edelleen suositumpia.

Suomalaiset suoratoistopalvelut

Suomalaisia suoratoistopalveluita ovat muun muassa:

Elisa Viihde on yksi suomen suosituimmista suoratoistopalveluista. Se tarjoaa laajan valikoiman kotimaista ja ulkomaista sisältöä, kuten elokuvia, sarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmia. Netflix on toiseksi suosituin suoratoistopalvelu Suomessa. Se tarjoaa laajan valikoiman alkuperäistä sisältöä sekä ulkomaista sisältöä. HBO Max on kolmas suosituin suoratoistopalvelu Suomessa. Se tarjoaa laajan valikoiman HBO:n alkuperäistä sisältöä sekä ulkomaista sisältöä. Ruutu on neljäs suosituin suoratoistopalvelu Suomessa. Se tarjoaa laajan valikoiman kotimaista ja ulkomaista sisältöä, kuten elokuvia, sarjoja, dokumentteja ja urheilua. Discovery+ on viides suosituin suoratoistopalvelu Suomessa. Se tarjoaa laajan valikoiman Discoveryn alkuperäistä sisältöä sekä ulkomaista sisältöä.

Suomalaiset suoratoistopalvelut ovat kilpailukykyisiä ulkomaisten suoratoistopalveluiden kanssa. Ne tarjoavat monipuolista sisältöä, joka kiinnostaa suomalaisia katsojia. Suomalaiset suoratoistopalvelut ovat myös usein edullisempia kuin ulkomaiset suoratoistopalvelut.

Ulkomaiset suoratoistopalvelut

Ulkomaiset suoratoistopalvelut ovat edelleen suositumpia kuin suomalaiset suoratoistopalvelut. Tämä johtuu siitä, että ulkomaiset suoratoistopalvelut tarjoavat laajemman valikoiman sisältöä, mukaan lukien useita alkuperäisiä ohjelmia. Ulkomaiset suoratoistopalvelut ovat myös usein saatavilla useissa eri maissa, mikä helpottaa niiden käyttöä.

Ulkomaisista suoratoistopalveluista suosituimpia ovat:

Netflix on maailman suosituin suoratoistopalvelu. Se tarjoaa laajan valikoiman alkuperäistä sisältöä, kuten sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. Disney+ on toiseksi suosituin suoratoistopalvelu maailmassa. Se tarjoaa Disneyn, Pixarin, Marvelin, Star Wars ja National Geographicin alkuperäistä sisältöä. Amazon Prime Video on kolmanneksi suosituin suoratoistopalvelu maailmassa. Se tarjoaa laajan valikoiman sisältöä, mukaan lukien alkuperäistä sisältöä, ulkomaista sisältöä ja urheilua. Apple TV+ on neljänneksi suosituin suoratoistopalvelu maailmassa. Se tarjoaa laajan valikoiman alkuperäistä sisältöä. HBO Max on viidenneksi suosituin suoratoistopalvelu maailmassa. Se tarjoaa HBO:n alkuperäistä sisältöä sekä ulkomaista sisältöä.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa