Suomalaisjulkaisija paljasti Garden In! -puutarhahiekkalaatikkopelin julkaisupäivän ja upouuden trailerin!

Suomalainen julkaisija Bonus Stage Publishing päiväsi yhdessä italialaisen kehittäjän Dramatic Icebergin kanssa uuden Garden In! -pelinsä tammikuun 26. päivälle. Sen kunniaksi he ovat julkaisseet myös upouuden trailerin.

Lämminhenkisten pelien ja kasvien fanit ovat odottaneet peliä kesästä 2022 lähtien, jolloin sen demo esiteltiin Wholesome Directissä. Nyt se vihdoin avaa ovet omiin unelmapuutarhoihin, jotka ovat täynnä söpöyttä ja lämpöä.

”Rakastamme kasveja, mutta tiimimme ei ollut kovin hyvä pitämään niitä hengissä. Siksi teimme kovasti töitä Garden In! -pelin parissa luodaksemme kaikille hauskan ja samalla rentouttavan kokemuksen. Nyt voin sanoa, että olemme hieman parempia pitämään huolta vihreistä ystävistämme”, sanoo Tommaso Verden, Dramatic Icebergin pelisuunnittelija.

Toivomuslistaa Garden In! Steamissa nyt:https://store.steampowered.com/app/1953860/Garden_In/

Peli julkaistaan Steamissa, Epic Games Storessa ja GOG.comissa 26. tammikuuta kello 15.00 Suomen aikaa. 

Julkaisu muille alustoille on suunnitteilla ja sen pitäisi tapahtua lähitulevaisuudessa.

Tietoa Bonus Stage Publishingista

Bonus Stage on suomalainen indiepelimerkki, joka on täynnä rakkautta unelmiensa pelejä tekeviä indie-kehittäjiä kohtaan. Työtapamme muodostuu lausunnosta ja lupauksesta olla aina yksi hyvistä tyypeistä kaikenlaisille studioille ja peleille.

Tietoa Dramatic Icebergistä

Dramatic Iceberg on pieni pelinkehitysstudio, jonka perusti joukko kavereita, jotka tekivät pelejä autotallissa. Se sijaitsee Torinossa, Italiassa. Pitkään jatkunut intohimo videopeleihin ja ripaus kunnianhimoa ohjaavat meitä luomaan ja jakamaan viihdyttäviä pelejä, jotka ovat kuten ne, joita itse pelasimme ja rakastimme.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa