Suosikkielokuviin perustuva Avatar: Frontiers of Pandora -toimintapeli nyt saatavana

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft jatkaa elokuvista tuttua tarinalinjaa avoimen maailman pelillään.

Äärimmäisen menestyneisiin ja suosittuihin Avatar-elokuviin perustuva Avatar: Frontiers of Pandora -peli tarjoaa pelaajille mahdollisuuden jatkaa leffoista tuttua tarinaa Pandoran vehreällä ja värikkäällä planeetalla. Pelin tapahtumat sijoittuvat elokuvista poiketen ennennäkemättömälle läntisille rajamaille, jotka tarjoavat nähtävää ja tutkittavaa silmän kantamattomiin.

Avoin pelimaailma on tehty tutkittavaksi ja koluttavaksi. Se on täynnä kauniita paikkoja, värikkäitä kasveja ja yllättäviä ympäristönmuotoja. Yhtäältä Pandoran luonto on monipuolisen eläinkunnan täplittämä. Osa eläimistä on tietenkin harmittomia, mutta monet ovat etenkin uhattuna vaarallisia. Sama pätee osin kasveihin, joista osa kelpaa ruoaksi ja osa vaikkapa varusteiden raaka-aineiksi.

Pelin tarinassa pelaaja ohjaa ihmisten kasvattamaa na’vi-hahmoa, joka päätyy na’vi-kansan vastarinnan puolelle. Koska ihmisten teknologia on ylivertaista ja sotilaat hyvin varusteltuja, varovaisuus ei ole koskaan haitaksi. Pelaaja voi kuitenkin saada käyttöönsä arvokasta tietoa olemalla korvat höröllä ja salakuuntelemalla ihmisten keskusteluita. Tämä voi antaa hyödyllisiä vinkkejä tehtävien suorittamiseen.

Pelaaja voi myös hyödyntää metsästäjän opastaan maailmaa tutkiessaan. Oppaasta löytyy paljon käyttökelpoista tietoa luonnossa mentäessä, mikä voi olla monesti avuksi kiperissä tilanteissa. Oppaasta löytyy toki myös taustoitusta pelimaailmasta, mikä palkitsee etenkin sellaisia pelaajia, jotka haluavat syventyä Pandoran salaisuuksiin. Esimerkiksi planeetan luolat ovat kauniita ja tutkimisen arvoisia. Niiden ainutlaatuinen kasvuympäristö tarjoaa paljon nähtävää seikkailijalle.

Kasvustoa ja luontoa tutkiessa on myös mahdollisuus hyödyntää luonnon antimia monipuolisesti. Luonnosta löytyy monenlaisia raaka-aineita ruoanlaittoon, joka onkin keskeinen osa peliä ja luonnossa selviytymistä. Ruoka ei ole vain ravintoa, vaan siitä on muutakin hyötyä pelin tapahtumissa.

Ennen kaikkea Avatar: Frontiers of Pandora on kuitenkin kokonaisvaltainen kokemus toimintaa, seikkailua, draamaa ja tutkimista toisiinsa yhdistellen. Olipa pelaaja nähnyt Avatar-elokuvat tai ei, na’vi-heimojen asuttama pelimaailma on täynnä nähtävää, koettavaa ja muistettavia hetkiä.

Avatar: Frontiers of Pandora -peli on nyt saatavilla sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pc-versio on saatavana myös Ubisoft+ -pelipalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lisätietoja: https://www.ubisoft.com/en-gb/game/avatar/frontiers-of-pandora

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa