Supercell ja Squad Busters ja tiimissä mukana Chris Hemsworth, Christina Ricci, Ken Jeong, Will Arnett sekä Auli’i Cravalho


Supercellin uusi mobiilipeli Squad Busters on julkaistu globaalisti tänään

Supercellin uusi juhla-ajan mobiilipeli Squad Busters on julkaistu maailmanlaajuisesti tänään, ja sen tähdittämässä mainoksessa esiintyvät Chris Hemsworth, Christina Ricci, Ken Jeong, Will Arnett ja Auli’i Cravalho. Julkaisuvideossa näyttelijät ottavat omakseen Supercellin pelihahmojen persoonallisuudet, jotka esiintyvät pelijätin uusimmassa hitissä.

Squad Busters -pelissä pelaajat osallistuvat eeppisiin 10 hengen moninpelimittelöihin, joissa rakennetaan joukkueita neljän minuutin kierrosten aikana ja kilpaillaan muita pelaajia vastaan keräämällä mahdollisimman paljon jalokiviä. Peli sisältää hahmoja koko Supercellin universumista ja on suunniteltu vetoamaan kaikkiin mobiililaitteiden käyttäjiin – tarjoten intuitiivista ja osallistavaa pelattavuutta sekä rentoihin pelaajiin että intensiivisempää, kilpailuhenkistä pelaamista kaipaaville.

Mainoksen juoni ja näyttelijät

Mainoksen alussa mies herää sängystään Masked Singerin Ken Jeongin, joka esittää eksentristä Kana-hahmoa, herättämänä, ja näkee viisi Squad Busters -hahmoa ympärillään. Hemsworth esiintyy mahtavana Barbarian Kinginä, Ricci tummana Noitana, Arnett ystävällisenä metsuri Greginä ja Cravalho suloisena haulikkoa kantavana Shellynä.

Tähtijoukkue lähtee sitten tehtäväänsä tuoda hauskuutta pelaajansa elämään; he seuraavat häntä aamusta iltaan. Sarjassa koomisia kohtauksia, ohjaaja Jody Hillin ohjaamana, näyttelijät seuraavat pelaajaa työhaastatteluun, vessakoppiin ja ahtautuvat autoon esittämään Carpool Karaoke -tyylisen version Nickelbackin klassikosta ’How You Remind Me’.

Sosiaalisen median tähdet vastaan Hollywood-tähdet

Hollywoodin joukko, samalla vitsaillen Riccin luurankoja kutsuvasta sauvasta, kohtaa toisen pelaajan joukkueen, jonka hahmoja esittävät internet-sensatiot, kuten TikTok-supertähti Bella Poarch Noitana, oikea metsuri Thoren Bradley Greginä, huulisynkkauksen legenda Gabriela Moura Shellynä ja YouTube-asiantuntija ZHC Kanana. Pieni nyökkäys nuoremmalle yleisölle nähdään, kun Seth Phillips, joka tunnetaan paremmin nimellä Dude With Sign, tekee lyhyen cameon taistelun aikana.

Pelin suosio ja tulevaisuuden näkymät

Squad Busters on Supercellin ensimmäinen globaali pelijulkaisu yli viiteen vuoteen ja sitä on odotettu innokkaasti. Yhtiön sisäisen analyysin mukaan peli on saavuttanut 40 miljoonaa ennakkorekisteröitymistä*, tehden siitä nopeimmin tämän virstanpylvään saavuttaneen mobiilipelin. Tämä ylitti Supercellin sisäiset tavoitteet julkaisulle, ja yhtiö odottaa pelin seuraavan edellisten hittien – Hay Day, Clash of Clans, Boom Beach, Clash Royale ja Brawl Stars – jalanjälkiä ja tuottavan yli miljardi dollaria elinaikanaan.

Supercellin toimitusjohtaja Ilkka Paananen sanoi: ”Saamamme uskomattoman vastaanoton jälkeen olemme innoissamme, että pelaajat ympäri maailmaa voivat nyt nauttia pelistä! Pelitiimimme asettavat äärimmäisen korkean laadun riman uusien pelien julkaisemiselle, mikä tarkoittaa, että suurin osa peleistä, joita he työstävät, tapetaan. Tämä on johtanut siihen, ettemme ole julkaisseet uutta peliä yli viiteen vuoteen. Siksi tämä hetki, Squad Bustersin julkaisu, tuntuu niin erityiseltä! Haluan kiittää Squad-tiimiä heidän upeasta työstään, joka on johtanut uuden, uskomattoman hauskan pelin julkaisemiseen maailmanlaajuisesti.”

”Julkaisun kunniaksi tiimimme halusi luoda näyttävän hetken, joten tuntui sopivalta, että Hollywood-ikonit kohtaavat sosiaalisen median tähdet hauskalla tavalla, osoittaen, että elämä on todella hauskempaa, kun olet joukkueessa!”

Lataa peli nyt

Fanien ympäri maailmaa, joilla on iOS- ja Android-laitteet, voivat ladata pelin nyt.

Tietoa Supercellistä

Supercell on Helsingissä, Suomessa, sijaitseva peliyhtiö, jolla on toimistot San Franciscossa, Soulissa ja Shanghaissa. Vuodesta 2010 lähtien yhtiö on tuonut markkinoille viisi peliä: Hay Day, Clash of Clans, Boom Beach, Clash Royale ja Brawl Stars. Supercellin unelmana on luoda pelejä, joita mahdollisimman moni pelaa vuosia ja joita muistetaan ikuisesti.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa