Supercell: Yhteistyö jalkapallon ja videopelien välillä

Norjalainen jalkapallotähti Erling Haaland on ilmoittanut yhteistyöstään suositun mobiilipelin Clash of Clans kanssa. Haalandista tulee pelissä legendaarinen ’Barbaarienkuningas’-hahmo, osana jalkapalloteemaista kausitapahtumaa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Clash of Clans lisää peliin todelliseen henkilöön perustuvan hahmon. Peli on ladattu yli kaksi miljardia kertaa, ja nyt fanit pääsevät kokemaan Haalandin hahmon pelissä.

Haalandin pitkäaikainen fanitus

Erling Haaland on tunnettu paitsi jalkapallotaidoistaan, myös videopelitietämyksestään. Hän on ollut pitkään Clash of Clansin fani ja on rakentanut vaikuttavan kylän pelissä, puolustautuen vihollisheimojen hyökkäyksiltä. Hänen rakkautensa peliä kohtaan johti lopulta yhteistyöhön, jossa hän pääsee olemaan osa pelin animoitua maailmaa.

Erikoistapahtuma pelissä

Clash of Clans julkaisee yhteistyön kunniaksi erikoisen elokuvatyyppisen trailerin, jossa Haaland kohtaa pelin hahmoja ennen siirtymistään pelin animaatioon. Peliin lisätään useita jalkapalloteemaisia ominaisuuksia kuten erityisiä joukkoja ja mitalitapahtumia. Lisäksi pelaajilla on mahdollisuus haastaa Haalandin pelikylä ja yrittää voittaa se.

Tapahtuman tiedot

Pelaajat voivat alkaa pelata Haalandina Clash of Clansissa keskiviikosta 1. toukokuuta alkaen. Koko kuukauden ajan pelissä nähdään jalkapalloteemaisia ominaisuuksia. Haalandin ja pelin yhteistyö tuo mukanaan myös uusia haasteita, joissa pelaajat voivat mitellä Haalandin kylää vastaan erityisissä tapahtumissa.

Supercellin unelma

Supercell, pelin kehittänyt yhtiö, perustettiin Helsingissä vuonna 2010, ja siitä lähtien se on lanseerannut globaalisti viisi peliä. Yhtiön unelmana on luoda pelejä, joita mahdollisimman moni pelaa vuosien ajan ja jotka jäävät ikuisesti muistiin. Heidän toimistonsa sijaitsevat Helsingin lisäksi San Franciscossa, Soulissa ja Shanghaissa.

Seuraa sosiaalisessa mediassa

Clash of Clans ilmoittaa lisää jännittäviä uutisia jalkapallo-teemasta yhteistyössä Erling Haalandin kanssa. Pysy kuulolla ja seuraa peliä sosiaalisen median alustoilla, kuten YouTube, Instagram, X ja TikTok, saadaksesi kaikki päivitykset ja uutiset tapahtumasta.

Yhteenveto

Erling Haalandin ja Clash of Clansin yhteistyö tuo jännittävän lisäyksen suosittuun mobiilipeliin. Tämä kumppanuus ei ainoastaan yhdistä jalkapallo- ja pelifaneja, vaan luo myös uusia tapoja kokea peli. Haalandin intohimo ja pitkäaikainen fanitus Clash of Clansia kohtaan tekevät tästä yhteistyöstä erityisen merkittävän.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa