Tarinavetoinen A Plague Tale: Requiem -seikkailupeli sai sykähdyttävän suorituskykypäivityksen

PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Entertainmentin julkaisema A Plague Tale: Requiem suoriutuu nyt entistäkin näyttävämpänä eri pelialustoilla.

Arvostelijoiden ylistämä hahmovetoinen seikkailupeli A Plague Tale: Requiem kertoo tunteikkaan tarinansa upean grafiikan, äänimaailman ja kiehtovien pelihahmojen avulla. Peli on saanut päivityksen, joka tekee kokemuksesta entistäkin vaikuttavamman, kun se suoriutuu PlayStation 5-, Xbox Series X- ja pc-tietokoneilla tehokkuustilassa.

Tietokoneille päivitys tuo mukanaan graafisia parannuksia, kun taas pelikonsoleilla päivitysnopeus on nostettu 60 ruutuun sekunnissa. Tämä tekee pelaamisesta sujuvampaa ja tarinan seuraamisesta entistäkin palkitsevampaa.

Keskiaikainen Ranska sotilaineen, rottalaumoineen ja ruton runtelemine kaupunkeineen tarjoaa karulla tavalla kauniita maisemia. Yksityiskohdat, olentojen liike ja väriloisto tekevät ympäristöistä hämmästyttävän näyttäviä.

Tehokkuustilan sijaan pelaaja voi valita tarkkuustilan, joka korostaa tarkkaa grafiikkaa hieman heikommalla päivitysnopeudella. Näin sujuvuus varmistetaan samalla, kun grafiikka säilyttää yksityiskohtaisuutensa.

Graafisten päivitysten lisäksi pelipäivitys korjaa ohjelmointivirheitä ja bugeja, mikä parantaa pelattavuuden miellyttävyyttä entisestään.

A Plague Tale: Requiem on jatkoa A Plague Tale: Innocence -pelille, joka julkaistiin vuonna 2019. Se esitteli pelaajille kulkutaudista ja rottalaumoista kärsivän Ranskan maaseutuineen, linnoineen ja raunioineen.  Pelin keskiössä ei kuitenkaan ollut musta rutto tai kuvankauniit maisemat, vaan inkvisition vainoa pakeneva sisarkaksikko. Nyt pieni Hugo-poika ja tätä suojeleva isosisko Amicia ovat matkanneet eteenpäin. Itsenäisen pelitarinan kertova A Plague Tale: Requiem on uuden sukupolven pelikonsoleille sekä pc-tietokoneille tehty toimintaseikkailu, jossa pelaaja pääsee kokemaan sydäntä riipaisevan tarinan täynnä jännitystä, tunnelmaa ja yliluonnollisia voimia.

A Plague Tale: Requiem on nyt saatavilla sekä PlayStation 5-, Xbox Series X/S- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Peli Steamissa: https://store.steampowered.com/app/752590/A_Plague_Tale_Innocence/

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


3 kommenttia artikkeliin ”Tarinavetoinen A Plague Tale: Requiem -seikkailupeli sai sykähdyttävän suorituskykypäivityksen”

Vastaa