Tarjous: 50€ Lidl-lahjakortti Telian liittymien ostajille

Telian Lidl-lahjakorttikampanja on käynnistynyt ja on voimassa tämän viikon. Kampanjan kesto: 23.-29.10. 2023

50€ Lidl-lahjakortti seuraavien liittymien ostajille: Rajaton 200M 29,99 €/kk, Rajaton 5G 300M 30,99 €/kk ja Rajaton 5G 450M 32,99 €/kk.

Tilaa uusi liittymä ja saa 50 euron Lidl lahjakortti liittymätilauksen yhteydessä

TELIAN YHTEYS LIITTYMÄT – PARASTA VASTINETTA RAHALLE

 • Edulliset ja hintansa-arvoiset Telia-liittymät
 • Valitse itse mistä maksat. Netin käyttö aina rajattomana, puhelut ja viestit voit valita rajattomasti tai käytön mukaan. Meillä myös puhelut ja viestit Suomesta Pohjolan ja Baltian maihin kuuluvat pakettisi hintaan!
 • Pohjolan ja Baltian kattavin oma verkko
 • Meillä on kattavin oma verkko Pohjolassa ja Baltiassa sekä omat verkot Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Pelkästään Suomessa 4G-verkkomme kattaa 99,9 % suomalaisista. Parannamme verkkoa jatkuvasti asiakkaittemme tarpeiden mukaan.
 • Aina rajaton ja nopea 4G-netti ilman datakattoa
 • Kaikilla liittymillä voit käyttää nettiä rajattomasti kotimaassa ilman datakattoa. Lisäksi Rajaton-liittymillä voit surffata täysin rajattomasti myös Pohjolassa ja Baltiassa.
 • Huippunopea 5G laajenee vauhdilla
 • Keväällä 2022 voit surffata 5G-nopeuksilla jo 160 kaupungissa. Verkkomme alueella asuu noin 3,7 miljoonaa suomalaista. Voit käyttää 5G-verkkoa kotimaan lisäksi maailmalla jo yli 40 maassa.
 • EU-käyttö sisältyy liittymäsi kuukausihintaan – ei koskaan yllätyslaskuja
 • EU-käyttö sisältyy kaikkiin liittymiimme, eli käytät liittymääsi samaan kotoisaan hintaan myös EU- ja ETA-maissa.

Lidl Suomessa: Yleiskatsaus

Lidl on saksalainen päivittäistavarakauppaketju, joka on laajentanut toimintaansa myös Suomeen. Suomessa ensimmäiset Lidlin myymälät avattiin vuonna 2002, ja siitä lähtien yritys on kasvanut nopeasti. Nykyään Lidl on yksi Suomen suurimmista päivittäistavaraketjuista, ja sillä on satoja myymälöitä ympäri maata.

Yrityksen liiketoimintamalli perustuu tehokkaaseen logistiikkaan ja suuriin volyymeihin, mikä mahdollistaa tuotteiden myynnin edulliseen hintaan. Lidl on tunnettu erityisesti omista tuotemerkeistään, mutta myymälöissä myydään myös tunnettuja brändituotteita.

Tuotevalikoima

Lidlin tuotevalikoima on laaja ja kattaa monenlaisia päivittäistavaroita aina tuoreista hedelmistä ja vihanneksista elintarvikkeisiin ja kodin tarvikkeisiin. Yritys pyrkii tarjoamaan laadukkaita tuotteita kilpailukykyiseen hintaan, ja siksi se panostaa myös omiin tuotemerkkeihinsä.

Yksi erityispiirre on Lidlin panostus tuoreisiin tuotteisiin. Useimmissa myymälöissä on esimerkiksi laaja tuoreliha- ja kalatiski, ja monissa paikoissa leivotaan leipää paikan päällä.

Hinnoittelu ja kilpailu

Lidl on tullut tunnetuksi erittäin kilpailukykyisistä hinnoistaan. Se kilpailee Suomessa muiden suurten päivittäistavaraketjujen, kuten K- ja S-ryhmän, kanssa ja on usein vertailuissa pärjännyt hyvin hintakilpailussa.

Kilpailukykyisen hinnoittelun taustalla on tehokas logistiikka ja laaja ostovoima. Lidl pystyy ostamaan suuria eriä kerralla, mikä alentaa yksikköhintoja ja mahdollistaa edulliset hinnat kuluttajille.

Digitaaliset palvelut

Lidl on viime vuosina panostanut digitaalisiin palveluihin Suomessa. Yrityksellä on omat mobiilisovellukset sekä verkkosivusto, josta asiakkaat voivat tehdä ostoksia tai tutustua tarjouksiin ja tuotevalikoimaan.

Erityisesti koronapandemian aikana digitaalisten palvelujen merkitys on korostunut, ja Lidl on pyrkinyt vastaamaan kuluttajien kasvaviin odotuksiin esimerkiksi tarjoamalla verkkokauppaa tietyillä alueilla.

Kestävä kehitys

Kestävä kehitys on yksi Lidlin keskeisistä arvoista. Yritys pyrkii minimoimaan ympäristövaikutuksensa ja ottamaan huomioon myös sosiaaliset näkökulmat toiminnassaan.

Yritys on sitoutunut vähentämään hiilijalanjälkeään, kierrättämään ja vähentämään jätettä sekä edistämään eettisiä toimintaperiaatteita koko toimitusketjussaan. Lidlin myymälöissä kiinnitetään huomiota esimerkiksi energiatehokkuuteen ja jätteen lajitteluun.

Suosituimmat tuotteet Lidlin valikoimassa

 1. Tuoreet hedelmät ja vihannekset
 2. Leipä ja leivonnaiset
 3. Lidl-merkkiset maitotuotteet
 4. Liha- ja kalatuotteet
 5. Valmisruoat ja einekset
 6. Juomat, kuten oluet ja virvoitusjuomat
 7. Kodin tarvikkeet, kuten siivousaineet ja paperitavarat
 8. Snacksit ja makeiset

Yhteenveto

Lidl on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen suurimmista päivittäistavaraketjuista. Se tarjoaa laajan valikoiman tuotteita kilpailukykyiseen hintaan, ja on panostanut myös digitaalisiin palveluihin ja kestävään kehitykseen.

Vaikka yritys on saanut paljon positiivista palautetta, se ei ole immuuni kritiikille. Esimerkiksi työntekijöiden oikeudet ja toimitusketjun eettisyys ovat olleet keskustelun aiheita, joihin Lidl on pyrkinyt vastaamaan parantamalla toimintaansa.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


7 kommenttia artikkeliin ”Tarjous: 50€ Lidl-lahjakortti Telian liittymien ostajille”

Vastaa