Taxi Life -ajopelissä pelaaja kruisailee kauniin Barcelonan maisemissa

PAN Visionin jakelema ja Naconin julkaisema Taxi Life: A City Driving Simulator istuttaa pelaajan taksiauton ratin taakse. Samalla pelaaja tutustuu Barcelonan miljoonakaupungin vilskeeseen ja kuljettaa asiakkaita paikoista toiseen oikean taksikuskin tavoin.

Peliin on mallinnettu Barcelonan kaupunki ja liikenne elähdyttävän tarkasti ja monipuolisesti. Teillä ja kaduilla ajaessaan pelaaja tuntee olevansa itsekin Espanjan lämmössä keskellä välimerellistä kulttuuria. Pelaajan ei tarvitse tyytyä pelkkään ajamiseen, sillä pelin edetessä on mahdollisuus ostaa uusia autoja ja räätälöidä näitä monella eri tavalla. Lisäksi pelaaja pääsee pyörittämään omaa taksiyritystään, johon voidaan palkata myös liuta apukuljettajia.

Taxi Life: A City Driving Simulator julkaistaan helmikuussa 2024 sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3. Taxi Life: A City Driving Simulator täydentää NACONin Life-pelisarjaa, josta aiemmin on julkaistu ravintolaelämään keskittyvä Chef Life – A Restaurant Simulator ja junamaailmaan uppoutuva Train Life: A Railway Simulator.

Lisätietoja: https://simteract.com/projects/urban-venture/

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Taxi Life -ajopelissä pelaaja kruisailee kauniin Barcelonan maisemissa”

Vastaa