Telia – uuden sukupolven teleoperaattori

Telia on kasvanut merkittävästi viime vuosina, muuntautuen perinteisestä teleoperaattorista nykyaikaiseksi media- ja teknologiayritykseksi. Pohjoismaiden suurimpiin TV-yhtiöihin ja Suomen johtaviin ICT-palvelujen tarjoajiin lukeutuva Telia on digitalisaation eturintamassa, tuoden innovatiivisia ratkaisuja niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin. Nyt tammikuulle Telian liittymätarjous:

Telian kampanja jatkuu, 22.–28.1.2024

Uusiin liittymiin ja numeronsiirtoihin valitut liittymät:

  • Rajaton 200M 29,99 €/kk 24 kk
  • Rajaton 5G 300M 30,99 €/kk 24 kk
  • Rajaton 5G 450M 33,99 €/kk 24 kk

Lisäksi tilaaja saa 50 € arvoisen Lidl-lahjakortin.

Liittymät helposti Telian verkkokaupasta

Verkkokaupastamme löytyy käyttäjäystävällinen ja monipuolinen valikoima liittymiä, jotka on suunniteltu vastaamaan nykypäivän tarpeita. Asiakkaat voivat valita heille sopivimman liittymän helposti ja vaivattomasti, ja tarjoamme nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen. Asiakkaan siirtyessä toiselta operaattorilta Telialle, huolehdimme kaikesta tarvittavasta, jotta siirtymä on mahdollisimman sujuva.

Telian yhteys liittymät – parasta vastinetta rahalle

  1. Edulliset ja hintansa-arvoiset Telia-liittymät: Tarjoamme kilpailukykyisiä hintoja ja joustavia liittymävaihtoehtoja, jotka sisältävät rajattoman netin sekä puhelut ja viestit joko rajattomasti tai käytön mukaan.
  2. Pohjolan ja Baltian kattavin oma verkko: Telian verkko kattaa laajasti Pohjoismaat ja Baltian, tarjoten asiakkaille luotettavan ja nopean yhteyden missä tahansa he ovatkin.
  3. Aina rajaton ja nopea 4G-netti ilman datakattoa: Kaikissa liittymissämme on tarjolla rajaton netin käyttö kotimaassa, ilman huolta datakaton ylittymisestä.
  4. Huippunopea 5G laajenee vauhdilla: 5G-verkkomme laajentuu jatkuvasti, ja se on jo saatavilla yli 160 kaupungissa Suomessa.
  5. EU-käyttö sisältyy liittymäsi kuukausihintaan: Ei yllätyslaskuja EU-maiden käytöstä, sillä se sisältyy kaikkien liittymien hintaan.

Telia – yhteydet ja sisällöt samalta luotettavalta toimijalta

Telia tarjoaa asiakkaillemme paitsi luotettavat ja turvalliset yhteydet, myös monipuolista sisältöä viihteen ja urheilun saralta. Investoimme aktiivisesti verkkoihimme ja digitaalisiin palveluihimme, varmistaen, että asiakkaamme nauttivat sujuvasta ja katkottomasta käyttökokemuksesta. Telia tuo asiakkailleen huippuluokan urheilua, viihdettä ja uutisia, edistäen samalla digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämistä.

Telia on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parhaan mahdollisen kokemuksen, yhdistäen modernit teknologiat ja henkilökohtaisen palvelun. Panostamme jatkuvasti uusien innovaatioiden ja palveluiden kehittämiseen, pysyäksemme ajan hermolla ja vastataksemme asiakkaidemme tarpeisiin. Me Telialla uskomme, että teknologian ja palvelun yhdistelmä luo pohjan menestyksekkäälle ja kestävälle kasvulle sekä asiakastyytyväisyydelle.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa