TELIA – UUDEN SUKUPOLVEN TELEOPERAATTORI

Telia on uudistunut perusteellisesti viime vuosien aikana, kasvaen perinteisestä teleoperaattorista monipuoliseksi media- ja teknologiayritykseksi. Yhtiö ei ainoastaan ole Pohjoismaiden suurimpia TV-yhtiöitä, vaan myös yksi Suomen johtavia yrityksille ICT-palveluja tarjoavia yrityksiä. Telian runkoverkko on keskeinen elementti globaalissa nettiliikenteessä, sillä sen kautta kulkee merkittävä osa maailmanlaajuisesta datavirrasta.

Tarjous: Liittymän ostajalle 30€ Lidl-lahjakortti kaupan päälle Koskee valittuja liittymiä.

LIITTYMÄT HELPOSTI TELIAN VERKKOKAUPASTA

Telian verkkokaupassa asiointi on suunniteltu asiakaslähtöisesti ja helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen. Yhtiö panostaa voimakkaasti verkkokauppansa kehittämiseen, online-myyntiin ja digitaalisen asiakaskokemuksen parantamiseen. Tarjolla on monipuolisia liittymiä, jotka on räätälöity vastaamaan nykypäivän kuluttajien tarpeita. Asiakkaat voivat valita useiden suosittujen liittymävaihtoehtojen joukosta, ja SIM-kortti toimitetaan asiakkaalle postitse vain 1–2 arkipäivässä.

TELIAN YHTEYS LIITTYMÄT – PARASTA VASTINETTA RAHALLE

  • Edulliset ja hintansa-arvoiset Telia-liittymät: Telian liittymät tarjoavat poikkeuksellista vastinetta rahalle. Asiakkaat voivat valita, haluavatko he maksaa rajattomista puheluista ja viesteistä vai käytön mukaan.
  • Pohjolan ja Baltian kattavin oma verkko: Telian oma verkko kattaa laajasti Pohjoismaat ja Baltian, ja sen 4G-verkko palvelee 99,9 % Suomen väestöstä.
  • Aina rajaton ja nopea 4G-netti ilman datakattoa: Kaikki Telian liittymät tarjoavat rajattoman netinkäytön kotimaassa ilman datakattoa.
  • Huippunopea 5G laajenee vauhdilla: Telian 5G-verkko kattaa jo 160 kaupunkia Suomessa, ja se on laajentumassa nopeasti.
  • EU-käyttö sisältyy liittymäsi kuukausihintaan: Ei yllätyslaskuja, sillä EU-käyttö sisältyy kaikkien liittymien hintaan.

TELIA – YHTEYDET JA SISÄLLÖT SAMALTA LUOTETTAVALTA TOIMIJALTA

Telia keskittyy tarjoamaan sujuvia, turvallisia ja luotettavia yhteyksiä. Yhtiö investoi jatkuvasti verkkoihinsa varmistaakseen, että asiakkaat saavat nauttia ajanmukaisista ja häiriöttömistä yhteyksistä. Lisäksi Telia panostaa sisältöihin, tarjoten asiakkailleen laajan valikoiman urheilua, viihdettä ja uutisia. Telian tavoitteena on olla enemmän kuin pelkkä teleoperaattori – se on kumppani, joka tuo asiakkailleen parhaat yhteydet ja sisällöt.

TELIA – VASTUULLINEN JA INNOVATIIVINEN KUMPPANI

Telia ei ole ainoastaan teknologian edelläkävijä, vaan myös vastuullinen toimija yhteiskunnassa. Yhtiö ottaa aktiivisesti kantaa kestävän kehityksen kysymyksiin ja pyrkii vähentämään ympäristövaikutuksiaan. Telia on sitoutunut kestävään kehitykseen kaikessa toiminnassaan, ollen esimerkki muille alansa toimijoille.

TELIA – ASIAKASKESKEISYYS JA DIGITAALINEN INNOVAATIO

Telia panostaa vahvasti asiakaskokemukseen ja digitaalisiin innovaatioihin. Yhtiö kehittää jatkuvasti palveluitaan ja tuotteitaan vastaamaan nykypäivän kuluttajien vaatimuksia ja odotuksia. Telian tavoitteena on tarjota asiakkailleen parasta mahdollista palvelua ja tukea heitä kaikissa digitaalisen elämän vaiheissa.

TELIA – LUOTETTAVA JA KOKENUT TOIMIJA SUOMESSA

Telia on pitkän linjan toimija Suomen markkinoilla, ja sen kokemus ja asiantuntemus näkyvät kaikessa toiminnassa. Yhtiö on rakentanut vahvan maineen luotettavana ja kokeneena teleoperaattorina, joka ymmärtää suomalaisten tarpeet ja toiveet.

TELIA – TULEVAISUUDEN VISIO JA STRATEGIA

Katse tulevaisuudessa, Telia pyrkii jatkuvasti uudistumaan ja pysymään teknologian kehityksen eturintamassa. Yhtiö investoi innovaatioihin ja uusiin teknologioihin, varmistaakseen, että se pysyy alansa kärjessä ja voi tarjota asiakkailleen parasta mahdollista palvelua.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa