Telian Black Friday kampanja on alkanut!

Vaihda liittymäsi Telialle – Black Friday etuna saat huolettoman liittymän ilman määräaikaa ja kaupan päälle joko 50 € Lidl-lahjakortin tai ilmaiskuukauden liittymään (16.-29.11.)

Telia – uuden sukupolven teleoperaattori

Telia on uudistunut ja kasvanut nopeasti perinteisestä teleoperaattorista monipuoliseksi media- ja teknologiayritykseksi. Tämä muutos on merkittävä paitsi yhtiön itsensä, myös asiakkaidemme elämässä. Telian toiminta kattaa laajasti Pohjoismaat, ja yhtiö on noussut yhdeksi Suomen johtavista ICT-palveluiden tarjoajista sekä yhdeksi Pohjoismaiden suurimmista TV-yhtiöistä. Telian runkoverkon kautta kulkee valtava osa koko maailman nettiliikenteestä, mikä todistaa sen teknologisen edistyksellisyyden.

Liittymät helposti Telian verkkokaupasta

Telian verkkokaupan kautta asiakkaiden on helppo tehdä ostoksia. Olemme panostaneet voimakkaasti verkkokauppamme kehittämiseen ja online-myyntiin. Asiakkaamme voivat valita suosituimmat liittymämme erittäin kilpailukykyisin hinnoin. SIM-kortti toimitetaan postitse nopeasti, yleensä 1–2 arkipäivässä. Lisäksi puhelinliittymän vaihtaminen operaattorilta toiselle on tehty vaivattomaksi; hoidamme kaikki tarvittavat toimenpiteet asiakkaan puolesta.

Telian yhteys liittymät – parasta vastinetta rahalle

Telia tarjoaa edullisia ja laadukkaita liittymiä, joissa asiakas saa juuri sitä, mistä maksaa. Tarjoamme:

  1. Hintansa-arvoiset liittymät: Valitse itse netin, puheluiden ja viestien rajattomuus.
  2. Pohjolan ja Baltian kattavin verkko: Oma verkko Pohjolassa ja Baltiassa, 4G-verkko kattaa 99,9 % Suomesta.
  3. Rajaton ja nopea 4G-netti ilman datakattoa: Käytä nettiä rajattomasti kotimaassa.
  4. Huippunopea 5G laajenee vauhdilla: 5G-nopeudet saatavilla jo 160 kaupungissa.
  5. EU-käyttö sisältyy liittymäsi kuukausihintaan: Ei yllätyslaskuja EU- ja ETA-maissa.

Telia – yhteydet ja sisällöt samalta luotettavalta toimijalta

Tarjoamme sujuvat, turvalliset ja luotettavat yhteydet. Panostamme jatkuvasti verkkoihimme, jotta asiakkaillamme olisi käytössään aina parhaat mahdolliset yhteydet. Telia seuraa teknologian kehitystä tiiviisti ja on mukana muun muassa 5G:n ja esineiden internetin tuomassa teollisessa vallankumouksessa.

Lisäksi Telia tarjoaa asiakkailleen huippu-urheilua, viihdettä ja uutisia. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parhaat sisällöt ja sujuvoittamaan heidän arkeaan. Panostamme digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämiseen, jotta voimme tarjota asiakkaillemme entistä parempia palveluita.

Telia on siis paljon enemmän kuin pelkkä teleoperaattori. Olemme mukana asiakkaidemme arjessa tarjoamalla heille laadukkaita yhteyksiä ja sisältöjä, jotka rikastuttavat ja helpottavat heidän elämäänsä.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


10 kommenttia artikkeliin ”Telian Black Friday kampanja on alkanut!”

Vastaa