Telian kesätarjous – 27.6. saakka

Puhelinliittymät: Laite-etuseteli 50 € & liittymätarjoukset – 18.-27.6.
Rajaton 4G 200M 27,99 €/kk – 12 kk määräaikainen
Rajaton 5G 300M 29,99 €/kk – 12 kk määräaikainen + AVAUS 0€
Rajaton 5G 600M 32,99 €/kk – 12 kk määräaikainen + AVAUS 0€
Kaupan päälle kaikkiin: 50 € etuseteli Telian laiteostoksiin – sekä verkkokauppa että myymälät

Edullinen puhelinliittymä

Valitse sopiva liittymä helposti oman käyttösi mukaan. Löydät valikoimastamme erilaisiin käyttötarpeisiin soveltuvat puhelinliittymät. Tarvitsitpa sitten rajatonta nettiä, prepaidia, 4G- tai 5G-verkon maksiminopeutta tai vaihtoehtoisesti satunnaiseen käyttöön sopivaa perusliittymää, löydät varmasti meiltä edullisen puhelinliittymän, joka vastaa tarpeisiisi.

Tutustu esimerkiksi Telian 5G-liittymiin. Netin käyttö, puhelut ja viestit EU- ja ETA-alueella sisältyvät meillä useimpien liittymien kuukausihintaan. Moneen maahan voit myös ostaa netin käyttöä kiinteään hintaan Reissupaketilla.

Kiinteä netti kotiin

Tilaa myös kiinteä netti kotiin, ja jaat netin vaivatta kaikkien kodin laitteiden kesken ilman kaistan loppumista kesken. Mobiililaajakaista puolestaan tarjoaa vapautta, sillä voit surffata tabletillasi rajattomasti missä vain kotimaassa. Langaton netti mökille hoituu myös kätevästi mobiililaajakaistan avulla.

Katso myös etuhintaiset mobiililaajakaistaliittymämme. Erityisesti mökille ja kesäasuntoon mobiililaajakaista on erinomainen valinta, koska se tarjoaa joustavuutta ja nopean yhteyden ilman kiinteän verkon rakentamisen tarvetta.

Liittymä lapselle

Mikäli tarvitset liittymän lapsellesi, löytyy meiltä myös perheen pienimmille sopivat ensiliittymät. Liittymä lapselle sisältää rajattoman netin kotimaassa, joka varmistaa, että lapsesi on aina tavoitettavissa. Lapselle sopivaan puhelinliittymään saa myös saldorajan, joka estää ikävät laskuyllätykset.

Ensiliittymät tarjoavat turvallisuutta ja mielenrauhaa vanhemmille, kun lapsi on aina tavoitettavissa. Samalla voidaan varmistaa, että lapsi ei ylitä sovittuja käyttörajoja.

Älypuhelinten mallit

Kun sopiva puhelinliittymä on valittu, voit tarkastaa uusimmat älypuhelinten mallit verkkosivuiltamme. Olipa valintasi iPhone, OnePlus, Nokia tai esimerkiksi Samsung Galaxy, löydät suosikkipuhelimesi Telialta. Voit myös napata kätevästi Telia Recycled -puhelimen ja liittymän yhdessä huippuedulliseen yhteishintaan.

Käytetyt ja kunnostetut puhelimet ovat ympäristöystävällinen valinta, ja ne tarjoavat edullisemman vaihtoehdon uusille malleille. Telia Recycled -puhelimet tulevat aina tarkastettuina ja täysin toimintakuntoisina.

Reissupaketti

Jos matkustat usein, kannattaa harkita Reissupakettia, jonka avulla voit käyttää nettiä kiinteään hintaan monissa maissa. Tämä paketti tuo mielenrauhaa ja varmuutta, ettei ulkomailla tule yllättäviä lisäkuluja.

Reissupaketti on erinomainen valinta liikematkustajille ja paljon reissaaville perheille, jotka haluavat varmistaa yhteydenpidon ja netinkäytön ilman huolta korkeista roaming-maksuista.

Mobiililaajakaista

Mobiililaajakaista on loistava valinta, kun tarvitset nopeaa ja luotettavaa internet-yhteyttä ilman kiinteän verkon rakentamista. Se soveltuu erityisesti kesämökeille, matkailuautoihin ja muuhun liikkuvaan käyttöön.

Monet mobiililaajakaistaliittymät tarjoavat rajattoman datan käytön kotimaassa, mikä tekee niistä erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat pitää yhteydet kunnossa missä tahansa liikkuvatkin.

Liittymän valinta

Liittymän valinnassa kannattaa ottaa huomioon oma käyttöprofiili: kuinka paljon soitat, viestit ja käytät nettiä. Myös kansainväliset tarpeet, kuten matkustaminen, vaikuttavat valintaan.

Tarjoamme erilaisia liittymävaihtoehtoja, jotka on räätälöity vastaamaan erilaisia tarpeita ja budjetteja. Valitse sopiva liittymä meidän helppokäyttöisestä valikoimastamme.

Edut ja tarjoukset

Tarkista myös ajankohtaiset tarjoukset ja kampanjat. Saatat löytää juuri nyt erikoishintaisia liittymiä, puhelimia ja muita etuja, jotka tekevät liittymän hankinnasta entistäkin edullisempaa.

Seuraa verkkosivujamme ja tilaa uutiskirjeemme saadaksesi tiedot uusimmista tarjouksista ja eduista ensimmäisten joukossa.

Lista tärkeistä liittymäominaisuuksista

  1. Rajaton netti
  2. Prepaid-vaihtoehdot
  3. 4G- ja 5G-verkon maksiminopeudet
  4. Saldorajat lapsille
  5. Reissupaketit kansainväliseen käyttöön
  6. Mobiililaajakaista kotiin ja mökille
  7. Telia Recycled -puhelimet
  8. Erikoistarjoukset ja kampanjat

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa